Car Hotel Zaventem

Car Hotel is een parking die deels overdekt en onoverdekt is. Het terrein wordt 24/7 beveiligd. Het bedrijf biedt diverse extra services aan, bijvoorbeeld de autowas-service of een bos bloemen bij terugkomst. Met een luxe shuttle bus wordt u binnen 8 minuten naar de terminal gebracht. Reserveren kan tot minstens 2 dagen van te voren. Bij een latere reservering wordt een extra toeslag van €5,00 gerekend.

Ervaringen Car Hotel

Car Hotel is een bekende parking in Zaventem, wel zijn de prijzen in vergelijking met bijvoorbeeld Quick Parking Zaventem erg duur!

7.3 Total Score

Locatie
7
Prijzen
7
Afstand
8
Add your review  |  Read reviews and comments

18 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Wij parkeerden jarenlang onze auto bij Carhotel. De laatste keer zijn wij daar zwaar teleurgesteld door de werkwijze en behandeling bij Carhotel.
  Wij hadden gevraagd om de auto binnen te parkeren. De auto heeft heel de week buiten gestaan. Verder hadden wij, tegen betaling, gevraagd de auto te wassen. De auto zag er uit. Niet te geloven. De auto had de hele week buiten gestaan en ivm de werkzaamheden in de buurt, zat de auto helemaal onder de vuiligheid. De auto zag er veel vuiler uit dan dat wij de auto hadden gebracht.
  Bij het ophalen kregen wij de verkeerde sleutels, fout dus. Toen konden zij onze auto niet vinden? Al met al hebben wij daar ruim twee uur moeten wachten voordat wij weg konden.
  De dagen en weken erna hebben wij diverse keren contacten gehad met mensen van Carhotel.
  Het ergste van alles zijn de vele opstapelende leugens van de mensen van Carhotel achteraf.
  Wij parkeren er nooit nooit meer. WIj adviseren u gewoon te parkeren op de luchthaven, misschien iets duurder maar geen leugens. Automaten liegen niet.

 2. Ik vind dit relaas bijzonder onheus ! Als zaakvoerder ben ik niet op de hoogte van dit voorval ! Carhotel biedt parkeergelegeheid op de Luchthaven van Zaventem zonder vergelijk. De wagens van onze klanten worden bij aankomst gescreend en genieten daarom van een brede verzekeringsdekking ! Indien er zich toch problemen zouden voordoen trachten wij onmiddellijk positief in te spelen op de kopzorgen van onze klanten.
  Deze klant heeft misschien gewoon geen gebruik gemaakt van oze dienstverlening !
  Tenslotte, indien uw wagen vernield is bij uw terugkeer weten de eigenaars voortaan wel waarom zij voor Carhotel kiezen !

 3. Bij afhaling van de wagen duurde het een hele tijd tot men de juiste sleutel vond wat wijst op een gebrekkige administratie. Uiteindelijk werd ons meegedeeld dat de wagen binnen stond op D7. Zoek maar uit. Daar stond hij, helemaal schuin over de parkeerlijnen geplaatst. Dus kon ik vrij binnenwandelen tussen alle andere wagens, 100% veilig is dit niet. Mijn bestuurderszetel was verplaatst en er was geprutst aan mijn Gps en radio. Zoiets is ontoelaatbaar. Ook moest ik nog mijn 10% korting aanvragen na voorlegging ticket Brussels Airlines, ze hadden het ticket niet opgemerkt! Mij zien ze hier nooit meer terug !

 4. Slechte ervaring. Q-Park is geen eigenaar meer. Nieuwe eigenaar heeft organisatie NIET onder controle. Auto wordt zg. binnen geparkeerd, maar bij terugkomst s’ ochtends vroeg stond de auto buiten en het was duidelijk, dat hij daar al lang stond, want hij was drijfnat. Het vluchtnummer was duidelijk doorgegeven, zodat de aankomsttijd bekend was. Toch ruim een half uur moeten wachten NA telefonische oproep. Kennelijk laat men enkele vluchten bij elkaar komen.
  Men vertrekt pas vanaf CARhotel naar Zaventem NA meerdere oproepen.
  Als iedereen, die normaal op P3 (even duur en ook buiten) geparkeerd heeft, al halverwege thuis is kunnen wij pas afrijden.
  Het heeft geen enkel voordeel om naar CAR-Park te gaan onder deze condities.
  De aanwezige manager gaf me op allervriendelijkste wijze een klachtenformulier mee.
  De kleding van Q-Park beloofd veel meer dan wat men krijgt!!

 5. Geen klachten over de service. Chauffeur is gedienstig en helpt je de bagage in het busje te steken. Wagen wordt door eigen personeel in de garage geplaatst.

 6. Bij aankomst luchthaven en gelijk gebeld te hebben kwamen ze met een veel te kleine bus konden niet meer mee en ca een half moeten wachten zeer slecht geregeld ga daar nooit meer heen is geen aanrader

 7. Als klant van bij de start van Carhotel en als regelmatige klant met
  verschillende boekingen per jaar had ik deze nacht bij aankomst een zeer
  onaangenaam voorval.
  Ik vraag sedert jaren steeds om mijn wagen binnen te parkeren. Dit is al
  iedere keer gebeurd.

  Deze keer bleek dat niet gebeurd. Als reden gaf de \”bediende\” op dat de
  auto te hoog was om binnen te staan….
  Blijkbaar is mijn wagen sedert november 2013 of oktober 2013 enorm
  gegroeid want deze beide laatste keren stond hij wel binnen.
  Ik heb uw \”bediende\” laten weten dat ik dit totale onzin vond en via
  mail een uitleg zou vragen want blijkbaar is het \”vernieuwde team in de
  vernieuwde ruimte\” niet echt klantvriendelijk meer..

  Zowel bij aankomst op 12/12 als nu was er ruim voldoende plaats binnen.
  Ik gebruik Carhotel beroepshalve en krijg voldoende aanbiedingen van
  jullie collega\’s om mijn wagen te parkeren.
  Indien ik wil dat mijn auto buiten staat kan ik bij jullie buren veel
  goedkoper terecht. Ik krijg daar dan ook nog een korting via de TO.
  Tot vandaag bleef ik trouw aan Carhotel omdat jullie de afspraken nakwamen.
  Indien u mij als klant wel of niet meer wil had ik graag dat u mij dit
  liet weten, mogelijkheden genoeg

  Ik heb voor u 2 vragen:
  – wat doet u aan het feit dat mijn wagen, ondanks mijn vraag om binnen
  te staan, buiten stond (staat ook op intern bonnetje). ? Tegemoetkoming?
  – kan u mij garanderen dat mijn wagen bij eventuele volgende boekingen
  binnen staat?

  Graag per kerende uw antwoord
  Heb tot op heden geen antwoord gekregen, mail 3x verstuurd

 8. Hun slogan \”veilig en snel\” komt niet overeen met de werkelijkheid. Snel wel maar niet veilig. Wij reserveerden bij car-hotel voor een volle maand met de optie \”carwash\”. Bij onze terugkeer bleek de batterij compleet leeg. Dit valt meer voor zei de bediende. Dit 1é voorval leek me al hoogstens eigenaardig want er zat pas een nieuwe Vartabatterij in de wagen. Met hun batterijbooster was dit probleem al gauw van de baan, maar begon er een ander probleem. Bij het instappen merkte ik dat de binnenbekleding van de chauffeursdeur los was gekomen. We melden dit en er wordt een klachtenformuier opgemaakt waarna we de site verlaten. Twee dagen daarna werd ik opgebeld door ene hollander die luistert naar de naam Michel. Hij zegt dat hij de wagen naar de carwash heeft gereden en niks gemerkt had van de losse binnenbekleding. Uiteindelijk maakt hij met ons een afspraak om toch dit heuvel te verhelpen. Wij rijden terug naar car-hotel (100km) zoals afgesproken maar van ene Michel is er geen spoor. Bij navraag aan de balie zou deze Michel een dringende oproep gehad hebben voor een vergadering. Vreemd toch dat Michel ons kan opbellen voor een afspraak maar niet om de afspraak af te zeggen. De 2 bedienden aan de balie geven ook de indruk dat ze een loopje nemen met mij als klant. Plots begrijpen ze geen nederlands meer maar enkel frans en duits. Uiteindelijk komen ze na lang aandringen toch mee naar de wagen om de schade te bekijken, waarop de ene bediende op een stuntelige manier de bekleding van de deur begint terug te duwen tergen de deur. Dit was dan de spreekwoordelijke druppel waarop ik in het nederlands vraag om de poort te openen zodat we konden wegrijden. Deze vraag in het nederlands bleek hij dan wel goed te begrijpen wat ons doet vermoeden dat ze blij waren van ons af te zijn. Achteraf hebben we ook vast gesteld dat de wagen doorzocht is geweest tijdens zijn verblijf in car-hotel. De spullen in het opbergbakje tussen de beide voorzetels lagen duidelijk door elkaar geschud en een benzine tankkaart die daar verstopt lag zat nu duidelijk bovenaan. Gelukkig was de kaart vervallen en niet meer bruikbaar.
  Al deze vaststellingen dateren van eind januari 2014 en op eind april 2014 is er nog altijd geen vooruitgang of contactname door car-hotel om dit op een klantvriendelijke manier op te lossen.
  Dit is dus zeker NIET de plaats waar je je wagen wil parkeren en ik ga daar zeker NOOIT meer terug.
  IEDEREEN WEZE DUS GEWAARSCHUWD.

 9. Hier gaan wij nooit meer gebruik van maken. Zeer slechte service. Op de heenweg bijna onze vlucht gemist omdat het busje te laat kwam. Op de terugweg ging het nog slechter: Ons vliegtuig had vertraging. We hebben een paar keer gebeld maar niemand nam op. Vervolgens stonden we met 40 man te wachten bij de parkeergarage op het busje. Maar in dat kleine busje past natuurlijk geen 40 man! We moesten dus nog een keer 30 minuten wachten voor het volgende busje ons naar de parkeergarage kon brengen. En dat midden in de nacht terwijl je moe bent van de reis. Het personeel weet hoeveel mensen zij moeten verwachten, dus snap niet dat ze geen extra busje kunnen regelen… Zeer slechte service, nooit meer!!!!

 10. Beste de vorige beoordelingen zijn korrekt.
  Ben al jaren klient en nu op 14 dagen tijd 30 tot b40 minuten gewacht eer ik opgehaald werd
  Vroeger reed men met 2 bussen nu enkel op afroep is geen service meer jammer
  Ik huur elke maand voor een week

 11. Zeer slechte ervaring. Het busje zou binnen de 10 minuten aankomen, in praktijk duurde het 30min vooraleer we van de parking naar de luchthaven vervoerd werden. Daarnaast moet je ook oppassen dat de prijs berekend wordt per kalenderdag en niet per 24u. Hierdoor betaal je in feite altijd een kalenderdag meer dan je er eigenlijk staat.

 12. Na ophaling van de wagen \’s nachts werd bij de terugrit een grote barst in de zijspiegel opgemerkt. Verscheidene malen geprobeerd verhaal te halen. Elke keer werd ik doorverwezen naar de \’manager\’ die er toevallig quasi nooit blijkt te zijn. Ook geen reactie op mails ea. Slechte service en zeker niet \”100% veilig. Opletten dus!!

 13. Zeer zeer slecht! Bij aankomst meer dan 1u moeten wachten op een parkeerplek (wel gereserveerd van tevoren) en uiteindelijk een taxi moeten nemen omdat er zulke lange rijen voor een busje stonden wat er zogenaamd 10 minuten over doet! Bij terugkomst dezelfde ellende op het vliegveld bijna 1u gewacht op een busje en met betalen weer wachten en blijkt de auto buiten het terrein (dus zonder beveiliging en bewaking) te staan. Al mocht ik voor niets terugkomen zou ik het nog niet doen!

 14. zeer slecht, klantonvriendelijke benadering, sleutel zoek en auto is niet van zijn plek geweest om binnen te parkeren

 15. Chaos! Dat troffen we aan toen we aan kwamen bij Car Hotel (mei 2015). Compleet overboekt en medewerkers niet in staat om de zaken te handlen. Tenauwernood de vlucht gehaald door grote wachttijd bij shuttelbus.

 16. Even moeten zoeken vooraleer we Car Hotel hadden gevonden, de GPS stuurde ons de verkeerde kant uit.
  We hebben ongeveer 20 minuten moeten wachten voor het busje terug vertrok. Bij terugreis een vriendelijke chauffeur die na 10 minuten toekwam op de parking speciaal voorzien voor Car Hotel op de luchthaven. Hier werd niet gewacht op andere reizigers en we werden meteen terug gevoerd. Sleutel vlot teruggekregen.
  Ik zou het niet de meest vriendelijke bediening noemen, maar alles werd relatief vlot en correct afgehandeld.

 17. Vroeger steeds tevreden (ik kwam hier 10 maal per jaar !). Vanaf 2015 een ramp. meermaals meer dan 30 minuten wachten op shuttlebus na het bellen (terwijl afstand tot luchthaven 15 minuten is). Laatste tweemaal hadden ze mijn sleutel verloren : meer dan 30 minuten zoeken. in totaal meer dan 1 uur alvorens met wegen te kunnen vertrekken !
  Dame die er nu zit, gewoon verschrikkelijk klant onvriendelijk en heeft geen benul wat het woord service betekent. De ene keer was het de schuld van de boekhouding , de andere keer beweerde ze dat ik een verkeerde aankomstdatum had opgegeven, terwijl controle op haar blad duidelijk uitwees dat ik op dat uur ging arriveren, altijd flauwe excuses die moeten verbergen dat ze niet voorbereid is. De laatste keer lag ze gewoon achteraan te slapen terwijl klanten stonden te wachten ?
  Spijtig want de chauffeurs zijn altijd vriendelijk en voorkomend.
  Dankzij de slechte service aan de balie van de dame is carpark te vermijden … je verliest gewoon meer dan een uur telkens zij er zit. Er zijn betere oplossingen.

 18. deze zomer wagen geparkeerd en na terugkomst was er schade aan voertuig. verantwoordelijke bijgeroepen en moest 25€ betalen voor schadeclaim in te vullen.de patroon ging mij terugbellen ,na 14dagen nog geen respons,zelfs na verschillende tel.uiteindelijk na aangetekend schrijven heeft hij zijn verzekering aangesteld maar deze heeft het afgewimpeld omdat zijn vrijstelling te hoog was,dus je bent niet verzekerd bij carhotel en dit is voor mij nu kakhotel.

Leave a reply

Your total score

vier + 13 =