Flyparking

Bij Flyparking kunt u kiezen uit shuttle en valet parkeren.

Werkwijze Flyparking

U parkeert de auto in een parkeergarage die voorzien is van camera’s.  Uw auto staat hier veilig voor weersomstandigheden. U kunt de autosleutels meenemen, maar indien u deze liever achterlaat bij Flyparking is dit ook mogelijk. Deze worden dan bewaard in een kluis.

Shuttle en valet parking

Een gratis shuttlebus brengt u naar het vliegveld toe en staat weer voor u klaar bij terugkomst. Kiest u voor valet parkeren? Dan rijdt u met de auto naar het vliegveld toe, waar een chauffeur op u staat te wachten. Deze zal de auto veilig parkeren in de overdekte garage. Uw auto kan bij terugkomst weer helemaal schoon klaarstaan. Er is namelijk keuze uit diverse waspakketten variërend van 10 euro tot 158 euro. Daarnaast is er een wachtruimte en kunt u gebruik maken van een toilet.

Ervaringen en reviews Flyparking

Heeft u geparkeerd bij deze aanbieder? Dan vernemen wij graag uw reactie en review.

Contact gegevens en adres Flyparking

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

4 Total Score

7.3Editor's score
Locatie
7.5
Prijzen
7
Afstand
7.5
1User's score
Locatie
1
Prijzen
1.2
Afstand
1
Add your review  |  Read reviews and comments

6 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  B. De Waal oktober 23, 2016 at 9:19 pm

  Hele slechte organisatie. Totale chaos onder het personeel welke dit uiten op hun klanten. Totaal onvindbaar en hierdoor bijna onze vlucht gemist. Telefonisch word er alleen Frans gesproken en snel opgehangen kortom geen tijd voor de klant. Toen wij terug kwamen was het een en al drama :
  – Iemand wachtte al 2uur op zijn auto -> konden ze niet meer vinden
  – Iemand zijn auto kwam terug onder het stof en zaten aantal krassen op ook was hier 60km mee gereden
  – Iemand zijn auto deed het niet meer -> motorstoring werd niet geholpen

  Autosleutel liggen gewoon op de ruitenwissers dus iedereen kan ermee vandoor..

  Kortom kies dit bedrijf niet.

 2. Reply
  andrew december 8, 2016 at 11:07 pm

  Very bad experience, we stayed to wait 7 more passengers because obviously they want to save gas from trips. It was the first time and last!!!!!

 3. Reply
  Monique december 14, 2016 at 10:00 am
  0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Slecht Bedrijf

  Auto met deuken terug, gaan we regelen maar ze regelen niets,
  waardeloos bedrijf ze deugen gewoon niet,
  als er stront aan de knikker is gaan ze frans praten, geen tijd voor klanten,
  net als de zogenoemde Managing Director Adem Erdem Cetin deze Meneer stikt bijna in zijn eigen leugens spreekt een beetje Nederlands maar als het te warm onder de voeten word dan wordt het FransTaalig.
  reageert niet op zijn mobielenummer 0032465883860 telkens wegdrukken,
  Whatsapp wel kijken maar niet reageren IS GEWOON EEN BOEF !!!
  bij terug komt 1,5 uur wachten op de shuttle komst midden in de nacht met 2 kinderen !!!

  MENSEN GA NIET IN ZEE MET DIT MALAFIEDE BEDRIJF

  EN LAAT FLYPARKING LINKS LIGGEN ZE ZIJN JE AUTO EN DE GELD NIET WAARD !!!!!!!!!!!

  1x MAAR NOOIT MEER

  Helpful(9) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. Reply
  L. Bee mei 21, 2017 at 4:59 pm
  0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Ik kan helemaal niets goeds vertellen over dit bedrijf. Ik heb alleen maar slechte ervaringen. Ik had afgesproken op het vliegveld maar ik had geen duidelijk afspreekpunt te horen gekregen, alleen dat ik bij de vertrekhal opgewacht zou worden door een chauffeur. Nu waren we een half uur later dan gepland maar toen ik hen daarvan telefonisch op de hoogte stelde kreeg ik vervolgens alleen te horen dat dat goed was en kreeg nog steeds geen ander afspreekpunt te horen. Wij konden op een of andere manier niet bij de vertrekhal komen en we zijn toen een van de parkeerplaatsen (P1) ingereden. Na een telefoontje met een medewerker kregen we te horen dat we op P3 niveau 6 opgewacht zouden worden. We moesten vervolgens eerst weer betalen om de parkeerplaats (P1)uit te komen en reden vervolgens verkeerd de snelweg weer op. Dit kostte tijd (10 km omrijden) en we waren laat op P3 niveau 6. Wij in de stress natuurlijk omdat we een vliegtuig moesten halen. Wij zagen niemand en toen ik de medewerker weer opbelde was hij, tot het onbeleefde toe, heel kortaf met het verhaal dat de chauffeur al weg was omdat we te laat waren. We moesten 25 minuten wachten tot deze meneer terug was. Daar konden we onmogelijk op wachten en dus moesten we het verder zelf maar uitzoeken. (zijn woorden). Na terugkomst heb ik een mail gestuurd met de vraag of wij ons geld terug konden krijgen omdat ze tenslotte, wat mij betreft geen service verleend hadden. Echter, na een aantal e-mailtjes gestuurd te hebben zit ik nu nog steeds op antwoord te wachten. Het heeft mij het dubbele parkeertarrief gekost en ze zijn te laf om een antwoord te geven op mijn vragen. FLYPARKING NIET DOEN!

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. Reply
  Gert uit Breda augustus 12, 2017 at 1:25 pm
  0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Vlucht gemist door dit waardeloze Fly Parking. Werkelijk zeer slechte organisatie. Ik adviseer iedereen om geen gebruikt te maken van dit “bedrijf”. Adres is wel te vinden maar onduidelijk waar je moet parkeren. Niemand op het kantoortje aanwezig bij ontvangst. Telefonisch slecht bereikbaar. Bij telefonisch contact is de man zeer slecht te verstaan. Onduidelijk hoe lang je moet wachten. Veel boze klanten ter plaatse. Als gezegd: vlucht gemist en werkelijk het slechtste carpark bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. Onvoorstelbaar slecht.

  - CONS: Locatie onduidelijk aangegeven, niemand bij ontvangst aanwezig, telefonisch slecht bereikbaar, onduidelijk over wachttijd. Super slecht!
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. Reply
  Ronny oktober 15, 2017 at 3:48 pm
  0.65
  Locatie
  10
  Prijzen
  20
  Afstand
  10

  GééN eerlijke mensen!! En hun camera’s werken Niet in hun garage! De bagage word er in&uit gesmeten want het moet allemaal rap rap gaan dus ze hebben geen zorg voor hun lading noch voor hun passagiers want ze rijden als gekken van&naar de luchthaven,ze zijn totaal niet voorzichtig en trekken zich NIETS aan van de verkeersreglementen! Als je iets vergeten of verloren bent in hun voertuig doen ze géén moeite om te helpen om het terug te vinden of geven! Oké ja het is goedkoop maar dat is eraan te merken dus speel op veilig en geef een beetje meer geld uit om dichter bij de luchthaven te parkeren die mss wel iets duurder is maar veiliger zowel voor uw auto als Uzelf!!! Dus samen gevat Oneerlijk&Onveilig!!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

11 − 7 =