InterParking Zaventem

Interparking is een groot parkeerbedrijf dat in het centrum van luchthaven Zaventem ligt en daardoor goed bereikbaar is. Het bedrijf biedt verschillende parkingservices aan, zoals de VIP Premium parking service of P3 Holiday Parking. Alle parkeerterreinen worden bewaakt met camera’s; de Lock Park en VIP Premium parkeerterreinen zijn beveiligd. Reserveren kan tot 48 uur voor uw vertrek en een wijziging in de reservering kunt u tot 24 uur voor vertrek doorgeven. Interparking is 24/7 bereikbaar.

De verschillende parkeerdiensten zijn:

 • Express
 • Fast zone
 • P1: Front Parking
 • P2: Economy Parking
 • P3: Holiday Parking
 • Lock Parking en VIP Premium Parking

Tarieven en afstand tot Inter Parking Zaventem

Zie hieronder de tarieven van Inter Parking Zaventem.

Express

 • €2,50 per half uur, €5,00 per uur.
 • Twee minuten afstand tot de terminals.Aanbevolen voor mensen die voor niet langer dan een uur een parkeerplaats nodig hebben.

Fast Zone

 • € 25,00 per dag.
 • Afstand tot de terminals is 1 minuut.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor de duur van 1 tot 5 dagen.

P1: Front Parking

 • €4,00 per uur, €22,00 per dag.
 • Afstand tot de terminals is 3 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor de duur van 1 tot 5 dagen.

P2: Economy Parking

 • €3,50 per uur, €16,00 per dag.
 • Afstand tot de terminals is 4 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor de duur van 1 tot 7 dagen.

P3: Holiday Parking

 • €18,00 per dag. Online reserveren is mogelijk.
 • Afstand tot de terminals is 6 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor langer dan 6 dagen of het weekend.

Lock Parking

 • €25,00 per dag. Online reserveren is mogelijk.
 • Diefstal- en brandverzekering.
 • Afstand tot de terminals is 4 minuten.Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor langer dan 6 dagen of het weekend.

VIP Premium Parking

 • €28,00 per dag. Online reserveren is mogelijk.
 • Diefstal- en brandverzekering.
 • Valet service en betalende car wash service.De parking bevindt zich in de terminal.
  Aanbevolen voor het parkeren van de auto voor langer dan een dag.

Ervaringen Inter Parking Zaventem

Het parkeerterrein is erg groot, waardoor soms lange wachttijden gelden. Heeft u ook ervaringen met Inter Parking? Laat dan aub hieronder uw beoordeling achter!

5.9 Total Score

7.8Expert Score
Locatie
8
Prijzen
8
Afstand
7.5
4User's score
Locatie
3.5
Prijzen
4
Afstand
4.5
Add your review  |  Read reviews and comments

10 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Fijne parking maar de prijzen zijn veel te duur, zeker als je kijkt naar de andere aanbieders zoals quickparking

 2. Ik vond het ook erg duur hoor

 3. Omdat er bij klantvriendelijkheid geen 0 tussen staat is het een 1 geworden. Ontvangst bij de reservation zone is zéér onprofessioneel!

 4. Onprofessioneel. Mijn vermoeden is dat ze na parkeren de auto buiten gezet wordt om plaats te maken voor \”nieuwe\” klsnten. Daarnaast spreekt het personeel slecht Nederlands en Engels.

 5. Eens maar nooit meer. In mei 2016 gebruik gemaakt van de reservation parking. Bij aankomst bij een donker hek, wat \’s nachts slecht verlicht is en een onvriendelijke ontvangst. Dan op zoek naar een parkeerplaats, want dat valt niet mee en is onduidelijk aangegeven. Bij terugkomst, auto opgehaald en kwamen we net één minuutje te laat bij slagboom. De slagboom ging niet meer open. Via intercom contact gezocht en wederom onvriendelijk te woord gestaan en mij werd gesommeerd dat ik maar even moest bijbetalen. Ik had helaas geen andere keus en was genoodzaakt 10 euro extra te betalen. Ik zal nooit meer gebruik maken van deze organisatie, want het is een grote onvriendelijke boevenbende.

 6. Ondanks de locatie een ERG amateuristisch gerund bedrijf! Duur, onklantvriendelijk en arrogante medewerkers, stug en niet flexibel…je kan bij het reserveren online zelfs geen opmerking of mededeling ingeven! Nooit meer p lock of gelijk welke interparking, betaal dan nog liever een taxi!!!

 7. Reply
  Herbert van Litsenburg september 12, 2016 at 7:36 am

  Uitermate slecht

 8. 2euro voor exact 10 min parkeren! Ik werd misselijk bij het betalen. Zeker als je weet dat er een Kiss and ride zone was vroeger. Ik wandel nog liever naar de drop off zone waar familie/vrienden je kunnen oppikken. Schandalig! Ik weet waarom je geen reviews op fb kunt achterlaten!

 9. 3.5
  Locatie
  60
  Prijzen
  70
  Afstand
  80

  Someone had just a bad day….
  Tip: Mention in you’re the first mail that a second confirmation mail will be sent with more instructions how to enter to the reservation zone….
  I prefer to pay a taxi for the same amount instead of be verbally abused by a frustrated clerk. (because I didn’t print out the second confirmation mail)

  Kind regards,
  Just a client

  + PROS: distance
  - CONS: hospitallity
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 10. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Zeer amateuristisch allemaal. Personeel is totaal niet geïnteresseerd, arrogant en onbekwaam. Geen idee hoe dit bedrijf aan zo’n hoge waardering komt maar blijkbaar veel werknemers die zelf ook genoeg tijd hebben om een “ervaring” hier achter te laten. Diefstal uit auto en bij melding wordt er wat schouderophalend verteld dat dit toch niet hun probleem is. En dan heb ik het nog over de persoon die ik toevallig wel verstond ( en ja, wij verstaan frans, duits, engels en nederlands). Klacht ingediend bij Interparking via de site bij terugkomst maar blijkbaar ook daar te druk met andere zaken want totaal geen respons ooit terug ontvangen. Geld binnenhalen is misschien ook wel het hoofddoel. Brussel is een prachtige stad maar triest dat dit soort bedrijven en zijn werknemers de glans ervan afhalen.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

twaalf − 3 =