Quick Parking Zaventem

Quick Parking Zaventem parkingzaventem.net bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U hoeft uw autosleutel niet af te geven en de shuttle service is gratis. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt, dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Website: parkingzaventem.net

Ervaringen Quick Parking Zaventem

Mensen die gebruik hebben gemaakt van Quick ParkingZaventem  zijn over het algemeen erg positief. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van Quick Parking Zaventem om te reserveren! Heeft u ervaringen met parkeren bij Quick Parking Zaventem? Laat dan hieronder uw ervaringen, reviews en beoordelingen achter!

Contact met Quick Parking Zaventem

Heeft u een vraag voor QuickParking zaventem? Bekijk hieronder de contact gegevens.

Adresgegevens

arking Zaventem
Budasteenweg 42
1830 Machelen

Telefoonnummer: 02/4003903
E-mail: info@parkingzaventem.be
Telefoonnummer: +32 (0)2 400 39 03

5.2 Total Score

8.3Expert Score
Locatie
8
Prijzen
8
Afstand
9
2User's score
Locatie
1.6
Prijzen
2.4
Afstand
2
Add your review  |  Read reviews and comments

18 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. 3.8
  Locatie
  70
  Prijzen
  70
  Afstand
  90

  Goede, snelle en vriendelijke service

  + PROS: 2x hier geparkeerd. Snelle en vriendelijke service, zowel op de heenweg als de terugweg. Busje kwam beide keren snel, geen belletje nodig, geen sleutels afgeven.
  - CONS: Terrein en met name loods mogen wel een wat beter verzorgde uitstraling krijgen.
  Helpful(15) Unhelpful(20)You have already voted this
 2. 2
  Locatie
  0
  Prijzen
  60
  Afstand
  60

  Nooit meer…

  + PROS: De goedkoopste.
  - CONS: 3 kwartier moeten wachten in de koude voor er een busje kwam opdagen. Telkens we belden zeiden ze dat het busje onderweg was.
  Helpful(12) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Eerste en laatste keer!

  Shuttle rijdt veels te weinig, telefonisch slecht bereikbaar. Prijs scheelt ook niet veel met parking of vliegveld dus voor het verschil ben je snel weg..

 4. 0.65
  Locatie
  20
  Prijzen
  0
  Afstand
  20

  Ik geef nu 1 ster omdat 0 niet mogelijk is. Het enige voordeel is dat het (bij boeking) goedkoop is, maar goedkoop betekent in dit geval duurkoop. De slechtste ervaring:
  – Toen we opgehaald moesten worden bij de luchthaven, was er geen shuttlebus. Je moet een nummer bellen als je door de douane belt, maar dat is alleen een bandje waarop gezegd wordt dat er zsm iemand aankomt. Er is buiten kantoortijden niemand bereikbaar. Dat is niet echt fijn als je na een vlucht midden in de nacht in de koude staat te wachten, maar hopend dat er ook echt een busje gaat komen. Er stonden andere mensen nog langer te wachten dan ons, dus na bijna een half uur wachten hebben we de hoop opgegeven en hebben we een taxi genomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de vakantie afsloten met een behoorlijke extra kost.
  Toen we aankwamen op de parking, was er niemand te bekennen. We konden er gewoon oplopen en afrijden. Het is dus helemaal geen bewaakte parking, zoals gepretendeerd wordt. Het zoeken van de auto was een extra uitdaging, er was helemaal geen verlichting…

  Daarnaast nog enkele behoorlijke minpunten:
  – Het adres aan de Woluwelaan dat doorgegeven wordt, blijkt niet te bestaan in navigatiesystemen. Meerdere mensen stonden daardoor aan het verkeerde adres.
  – Bij het afzetten van de auto moesten we nog betalen. De medewerker (die vanuit een busje werkte, we noemen het maar een mobiel kantoor) had geen wisselgeld. Heel vreemd…
  – Het vervoer naar de luchthaven was geen 5 minuten, zoals aangegeven, maar zeker 15 minuten (na vertrek bij de parkeerplaats, dus als de bus vol zit…)
  – Het parkeerterrein werd zo vol mogelijk gezet, waardoor er heel krap geparkeerd moest worden. De kans op schade bij in- en uitrijden is aanwezig.
  – Ik heb de dag voor vertrek een wijzigingsmail gestuurd, we kwamen met een andere auto dus ik heb het kenteken gewijzigd. Hier heb ik nooit een antwoord op gehad, er is geen nieuwe bevestiging gestuurd en het is ook niet gecontroleerd bij aankomst.

  Ik zou hier nooit meer voor kiezen. De service is slecht, ze komen hun beloften niet na. Bovendien vraag ik me af hoe het afgehandeld wordt als er iets met je auto gebeurt. Er is namelijk geen bewaking en er zijn geen videobeelden.

  Helpful(6) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. 0.15
  Locatie
  10
  Prijzen
  0
  Afstand
  0

  Super slechte service. Eerst waren we op het verkeerde parkeerterrein en bij het andere terrein was het super druk en moesten we lang wachten op vervoer naar de luchthaven. Bij terugkomst werden we snachts op een volledig donker terrein afgezet. We hebben meer dan eeen half uur moeten zoeken naar de auto en met ons vele anderen. Wat een vreselijk puinzooi!!

  Helpful(5) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. 0.65
  Locatie
  20
  Prijzen
  20
  Afstand
  0

  Verlichting op parking, Een shutlebus is geen kleine lijnbus waar je een kwartier op moet wachten, daarna nog 15 minuten In de bus wachten tot ze overvol is (bagage,, passagiers, kinderen, alles dooreen, onverantwoord!) een 10 min rijden en daarna om 1 . s’nachts een 30 tal minuten ronddolen op een pikdonkere en blijkbaar onbewaakte parking zonder duidelijke aanduidingen om de auto te vinden

  - CONS: Verlichting op parking, Een shutlebus is geen kleine lijnbus waar je een kwartier op moet wachten, daarna nog 15 minuten In de bus wachten tot ze overvol is (bagage,, passagiers, kinderen, alles dooreen, onverantwoord!) een 10 min rijden en daarna om 1 . s'nachts een 30 tal minuten ronddolen op een pikdonkere en blijkbaar onbewaakte parking zonder duidelijke aanduidingen om de auto te vinden
  Helpful(4) Unhelpful(1)You have already voted this
 7. 1
  Locatie
  10
  Prijzen
  40
  Afstand
  10

  Een paar verbetertips:
  1. ZOrg dat het adres op de reservering ook klopt
  2. Zorg voor bordje op het verkeerde adres als de reservering het verkeerde adres vermeld; spaart een klant ene half uur zoeken uit
  3. Of zorg voor een telefoonnummer dat bemenst is. Dat betekent dat de telefoon gewoon wordt opgenomen als je op zoek bent naar het juiste adres.
  4. Zorg voor een snelle afhandeling van reizigers naar het vliegveld en vice versa. Meer dan een half uur wachten voor het busje zich in beweging zet of op de ophaalplek aankomt is wel een beetje lang. Komt de sfeer bij de reizigers ook niet ten goede.
  5. Zorg voor een beetje vriendelijk personeel. Ik verwacht niet veel, maar minimaal de fatsoensnormen van een gevangenisbewaarder. Zelfs die norm haalt uw personeel waar ik mee kennis heb gemaakt niet.

  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this
 8. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  MAFIA

  + PROS: Niets
  - CONS: Mafia bende. Met 40 in een gesloten bus voor 1 uur na 40 min ingaan de halte gewacht te hebben. Zeer grof onvriendelijk personeel. Gelukkig waren er geen echt oudere mensen of babies in de bus.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 9. 1
  Locatie
  20
  Prijzen
  20
  Afstand
  20

  LET OP: Lokvogelpraktijken

  + PROS: Niets
  - CONS: geen mogelijkheid om te bellen, antwoord apparaat Lokvogelpraktijken LET OP !!!! Bij de reservatie betaald men het volledige bedrag en ontvangt een bevestiging via e-mail (pdf). Bij de aankomst wordt de QR code gescand. Bij het scannen wordt aangegeven dat er nog een bedrag (bv. 35 EUR ) open staan. Het personeel ter plaatse kan u niet verder helpen en beweert dat zij in principe niets met het bedrijf "Quick parking" te maken hebben en u het best een email stuurt naar het bedrijf zelf of anders het bedrag moet betalen. Wij hebben nadien de email nog eens bekeken en "quick parking" stuurt via pdf de correcte bevestiging maar als men de "online - link" in dezelfde email (!!!) open doet, is de prijs plots 35 EUR hoger. Wij hebben ons absoluut geweigerd het verhoogde tarief te betalen!!! Wij hebben in het verleden de "budget - parking" van de luchthaven zelf gebruikt - shuttle bus + duidelijke en even goedkope prijzen.
  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this
 10. 1
  Locatie
  10
  Prijzen
  30
  Afstand
  20

  Wij zijn niet tevreden. Het duurde anderhalf uur voor we weer bij de auto waren. Dat is niet waar we voor betaald hebben. Het personeel luisterde niet naar onze klacht. Ze zijn goedkoop maar daar is ook alles mee gezegd. De volgende keer kiezen wij een ander.

  + PROS: Goedkoop
  - CONS: Heel lang wachten. Very long wait to get picked up.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 11. Blijf er weg tenzij je geen andere keuze hebt.

 12. 1.3
  Locatie
  20
  Prijzen
  30
  Afstand
  30

  Geloof niet wat op hun website staat

  + PROS: ziet er goed uit op papier / website
  - CONS: lang zoeken voor vrije parkeerplaats bij aankomst / lang wachten bij thuiskomt - dus zeker NIET "geen wachttijden" zoals ze beweren op hun website. Weer een geval van bedriegelijke informatie.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 13. Slowparking zou een correctere naam zijn voor Quickparking. Zowat alle informatie op hun website is verkeerd en misleidend.
  De parking ligt niet waar die volgens hun website aangeduid is, maar wel op de Vilvoordelaan 122 in Machelen (de oude Renault-site tussen de spoorweg en de Woluwelaan). Je krijgt deze informatie pas nadat je geboekt hebt en het mag duidelijk zijn waarom ze hier graag vaag over blijven: Je bent niet op 5min aan de vertrekterminal zoals hun website beweert.
  Het begint al met het oprijden van de parking, waar we in een lange rij moesten wachten tot er voldoende wagens waren om dan allemaal tezamen naar een afgelegen deel van de parking te rijden. Reken hiervoor zo’n 15min als er veel wagens binnenrijden, langer als je alleen bent.
  Eens jouw wagen geparkeerd, kan je een kleine kilometer met jouw bagage naar de shuttlebus stappen. Staat er op hun website niet “Geen zin om met al uw bagage naar de vertrekhal te lopen”? Reken maar dat je bij Quickparking langer stapt dan voorzien.
  De shuttlebus vertrekt niet zoals hun website laat uitschijnen voor elke klant afzonderlijk, maar wacht tot de bus vol is. Wij moesten uiteindelijk een half uur wachten eer er voldoende passagiers waren. De bus is een afdankertje, waar uitlaatgassen de bus binnendrongen en vlooien in de zetels zaten.
  De bus volgt eerst de Woluwelaan, maar begint dan al gauw door de dorpskernen te zigzaggen. Tot aan de terminal reden ze 15min.
  In totaal duurde het dus meer dan een uur van parking tot terminal, en niet de 5min die hun website belooft.
  De terugtocht duurde helaas even lang (ze halen de klanten in ‘bulk’ op, dus je moet wachten tot er voldoende volk is vooraleer de bus vertrekt).
  Hoewel wij online via hun website alles al betaald hadden, moesten wij (en de wagens voor en achter ons) nog 7,5 euro bij betalen bij het buitenrijden vooraleer de slagboom open ging. Mijn werkelijke parkeertijd viel nochtans perfect binnen de gereserveerde en betaalde tijd (ik had wat reserve genomen). Bovendien zou je volgens hun website met een verschil van 3 uur mogen aankomen of vertrekken, maar als je al moet bijbetalen voor wat je al betaald hebt, dan geloof ik van hun beloftes op hun website niets…
  De parking is de oude Renault-site en ik schat dat er 5000 wagens kunnen staan. Toen wij daar aan kwamen, stonden er zo’n 2500 tot 3000. De parking is onderverdeeld in verschillende niet gemarkeerde of niet aangeduide zones, wat het zoeken naar jouw wagen nadien heel moeilijk maakt. Er zijn ook geen rijnummers of parkingnummers; het is een lappendeken van verschillende parkings die met een wirwar van wegjes of doorsteken verbonden zijn, en zonder duidelijke herkenningspunten in de omgeving.
  Bovendien is ’s nachts de parking niet verlicht (alleen de voorste parking en een klein deel van de volgende parking zijn deels verlicht, maar de rest van de immense parking is pikdonker). ’s Nachts word je op de eerste parking of het begin van de 2de gedropt, maar dan begint het zoeken naar de juiste parking, rij en parkeerplaats, in het donker. Er zijn geen gebouwen of masten in de omgeving waarop je je kan oriënteren (in het donker zie je werkelijk niets). Wij hebben iets meer dan een uur rondgelopen, volledig gedesoriënteerd – en dan hadden we nog geluk want velen vonden hun wagen niet of wisten niet dat er nog andere achterliggende parkings waren waar ze hun geluk konden beproeven. De foto’s die wij (overdag) van de omgeving van onze geparkeerde wagen genomen hadden, waren waardeloos in het holst van de nacht om het terug te vinden, geen enkel herkenningspunt…
  Voor een parking die maandelijks meer dan 500.000 euro opbrengt, zou een minimale investering in verlichting en signalisatie (en in vriendelijker niet arrogant macho personeel) eigenlijk wel een must zijn (hun jaarrekening vermeld een veel lager bedrag, wat het vermoeden doet ontstaan dat er op gigantische schaal gefraudeerd wordt).
  Volgende keer betaal ik gewoon 20 euro extra om naast de terminal te kunnen staan, onmiddellijk te kunnen wegrijden en veel sneller thuis te zijn! Blijkt dat zelfs een taxi naar huis goedkoper was…

 14. 1.15
  Locatie
  10
  Prijzen
  50
  Afstand
  10

  Helemaal gelijk. Misleidend, onvriendelijk.

  + PROS: Geen
  - CONS: Onverzorgde locatie. Onvriendelijk personeel zodra ze merken dat je geen frans spreekt. Misleidend op de website: Minimaal 10 min met de bus naar de terminal. Wacht half tot de bus vol is.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 15. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Zeer Slecht, nooit aan beginnen. Website is totaal misleidend.
  45min vanaf parkeren auto – wachten op bus – omwegen via andere ophaalpunten –
  te laat op vliegveld etc etc. NIET DOEN DUS vooral elders meer betalen en safe !!

  + PROS: GEEN
  - CONS: - MISLEIDEND - REISTIJD 45 MIN - SLECHT PERSONEEL DAT DOET OF ZE JE NIET VERSTAAN SLECHT TERREIN
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 16. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  De meest onvriendelijke mensen in heel mijn leven ooit tegengekomen, te lui om van achter hun bureau te komen en ze lachen je gewoon in je gezicht uit! Bewaakt daar stel ik me serieuze vragen bij. (slagboom stond gewoon open bij aankomst?)

  Mij zien ze nooit meer terug luxe vervoer blijkt oude bus te zijn?

  Iedere € dat je hier betaald is puur bedrog!!!!!!!!

  + PROS: 1x en nooit meer
  - CONS: Onbeschofte boeren Bewaakt met slagbomen open? Te lui om hun recht te zetten van achter hun bureau om iemand te helpen. Zoek u zelf maar ergens een plaatsje in deze wildernis van oude fabrieksgebouwen en terreinen ( vuil, modder enz)
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 17. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  – Meer dan een uur in de vrieskou staan wachten op een shuttle bus die niet kwam
  – Telefonisch slecht bereikbaar
  – dat was eens maar nooit meer.

  - CONS: - Meer dan een uur in de vrieskou staan wachten op een shuttle bus die niet kwam - Telefonische slecht bereikbaar - Dat was eens maar nooit meer.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 18. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  NEVER AGAIN! Dit is gewoon oplichting: op de website beweren dat je tien minuten van de luchthaven zit en dat er elke vijf minuten een bus komt – maak daar maar gerust een totaal van drie kwartier van. Ik miste bijna mijn vliegtuig. Op de terugweg nog belabberder: met z’n allen in een overvolle bus gepropt, kinderwagen voorin, totaal onverantwoord, chauffeurs ratelen luidkeels Arabisch met elkaar. Mijn auto vond ik gezandstraald terug vanwege de grote hopen zand op dat terrein. Onbeschoft personeel. Mijn reis heeft veel langer geduurd door dit “bedrijf”. Schofterig

  + PROS: Geen.
  - CONS: - misleiding: ik miste bijna mijn vliegtuig. Op terugweg duurde het ruim een uur voor ik bij mijn auto was. - onverantwoordelijke shuttle dienst: overvolle bus, ze doen maar wat - ze communiceren niet - auto volledig gezandstraald door de wind en nabijgelegen zandhopen. - Derde Wereldpraktijken
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

drie × 5 =