Quick Parking Zaventem

Quick Parking Zaventem parkingzaventem.net bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U hoeft uw autosleutel niet af te geven en de shuttle service is gratis. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt, dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Website: parkingzaventem.net

Ervaringen Quick Parking Zaventem

Mensen die gebruik hebben gemaakt van Quick ParkingZaventem  zijn over het algemeen erg positief. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van Quick Parking Zaventem om te reserveren! Heeft u ervaringen met parkeren bij Quick Parking Zaventem? Laat dan hieronder uw ervaringen, reviews en beoordelingen achter!

Contact met Quick Parking Zaventem

Heeft u een vraag voor QuickParking zaventem? Bekijk hieronder de contact gegevens.

Adresgegevens

arking Zaventem
Budasteenweg 42
1830 Machelen

Telefoonnummer: 02/4003903
E-mail: info@parkingzaventem.be
Telefoonnummer: +32 (0)2 400 39 03

5 Total Score

8.3Editor's score
Locatie
8
Prijzen
8
Afstand
9
2.4User's score
Locatie
2
Prijzen
2.7
Afstand
2.6
Add your review  |  Read reviews and comments

9 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Luc november 9, 2016 at 10:48 pm
  3.8
  Locatie
  70
  Prijzen
  70
  Afstand
  90

  Goede, snelle en vriendelijke service

  + PROS: 2x hier geparkeerd. Snelle en vriendelijke service, zowel op de heenweg als de terugweg. Busje kwam beide keren snel, geen belletje nodig, geen sleutels afgeven.
  - CONS: Terrein en met name loods mogen wel een wat beter verzorgde uitstraling krijgen.
  Helpful(10) Unhelpful(15)You have already voted this
 2. Reply
  Denny februari 8, 2017 at 11:35 am
  2
  Locatie
  0
  Prijzen
  60
  Afstand
  60

  Nooit meer…

  + PROS: De goedkoopste.
  - CONS: 3 kwartier moeten wachten in de koude voor er een busje kwam opdagen. Telkens we belden zeiden ze dat het busje onderweg was.
  Helpful(8) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Reply
  Pietje maart 10, 2017 at 6:52 pm

  Eerste en laatste keer!

  Shuttle rijdt veels te weinig, telefonisch slecht bereikbaar. Prijs scheelt ook niet veel met parking of vliegveld dus voor het verschil ben je snel weg..

 4. Reply
  Bianca april 27, 2017 at 1:51 pm
  0.65
  Locatie
  20
  Prijzen
  0
  Afstand
  20

  Ik geef nu 1 ster omdat 0 niet mogelijk is. Het enige voordeel is dat het (bij boeking) goedkoop is, maar goedkoop betekent in dit geval duurkoop. De slechtste ervaring:
  – Toen we opgehaald moesten worden bij de luchthaven, was er geen shuttlebus. Je moet een nummer bellen als je door de douane belt, maar dat is alleen een bandje waarop gezegd wordt dat er zsm iemand aankomt. Er is buiten kantoortijden niemand bereikbaar. Dat is niet echt fijn als je na een vlucht midden in de nacht in de koude staat te wachten, maar hopend dat er ook echt een busje gaat komen. Er stonden andere mensen nog langer te wachten dan ons, dus na bijna een half uur wachten hebben we de hoop opgegeven en hebben we een taxi genomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de vakantie afsloten met een behoorlijke extra kost.
  Toen we aankwamen op de parking, was er niemand te bekennen. We konden er gewoon oplopen en afrijden. Het is dus helemaal geen bewaakte parking, zoals gepretendeerd wordt. Het zoeken van de auto was een extra uitdaging, er was helemaal geen verlichting…

  Daarnaast nog enkele behoorlijke minpunten:
  – Het adres aan de Woluwelaan dat doorgegeven wordt, blijkt niet te bestaan in navigatiesystemen. Meerdere mensen stonden daardoor aan het verkeerde adres.
  – Bij het afzetten van de auto moesten we nog betalen. De medewerker (die vanuit een busje werkte, we noemen het maar een mobiel kantoor) had geen wisselgeld. Heel vreemd…
  – Het vervoer naar de luchthaven was geen 5 minuten, zoals aangegeven, maar zeker 15 minuten (na vertrek bij de parkeerplaats, dus als de bus vol zit…)
  – Het parkeerterrein werd zo vol mogelijk gezet, waardoor er heel krap geparkeerd moest worden. De kans op schade bij in- en uitrijden is aanwezig.
  – Ik heb de dag voor vertrek een wijzigingsmail gestuurd, we kwamen met een andere auto dus ik heb het kenteken gewijzigd. Hier heb ik nooit een antwoord op gehad, er is geen nieuwe bevestiging gestuurd en het is ook niet gecontroleerd bij aankomst.

  Ik zou hier nooit meer voor kiezen. De service is slecht, ze komen hun beloften niet na. Bovendien vraag ik me af hoe het afgehandeld wordt als er iets met je auto gebeurt. Er is namelijk geen bewaking en er zijn geen videobeelden.

  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. Reply
  E mei 14, 2017 at 6:40 pm
  0.15
  Locatie
  10
  Prijzen
  0
  Afstand
  0

  Super slechte service. Eerst waren we op het verkeerde parkeerterrein en bij het andere terrein was het super druk en moesten we lang wachten op vervoer naar de luchthaven. Bij terugkomst werden we snachts op een volledig donker terrein afgezet. We hebben meer dan eeen half uur moeten zoeken naar de auto en met ons vele anderen. Wat een vreselijk puinzooi!!

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. Reply
  Kris Marijnissen mei 29, 2017 at 7:29 pm
  0.65
  Locatie
  20
  Prijzen
  20
  Afstand
  0

  Verlichting op parking, Een shutlebus is geen kleine lijnbus waar je een kwartier op moet wachten, daarna nog 15 minuten In de bus wachten tot ze overvol is (bagage,, passagiers, kinderen, alles dooreen, onverantwoord!) een 10 min rijden en daarna om 1 . s’nachts een 30 tal minuten ronddolen op een pikdonkere en blijkbaar onbewaakte parking zonder duidelijke aanduidingen om de auto te vinden

  - CONS: Verlichting op parking, Een shutlebus is geen kleine lijnbus waar je een kwartier op moet wachten, daarna nog 15 minuten In de bus wachten tot ze overvol is (bagage,, passagiers, kinderen, alles dooreen, onverantwoord!) een 10 min rijden en daarna om 1 . s'nachts een 30 tal minuten ronddolen op een pikdonkere en blijkbaar onbewaakte parking zonder duidelijke aanduidingen om de auto te vinden
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 7. Reply
  marcel juni 19, 2017 at 10:25 am
  1
  Locatie
  10
  Prijzen
  40
  Afstand
  10

  Een paar verbetertips:
  1. ZOrg dat het adres op de reservering ook klopt
  2. Zorg voor bordje op het verkeerde adres als de reservering het verkeerde adres vermeld; spaart een klant ene half uur zoeken uit
  3. Of zorg voor een telefoonnummer dat bemenst is. Dat betekent dat de telefoon gewoon wordt opgenomen als je op zoek bent naar het juiste adres.
  4. Zorg voor een snelle afhandeling van reizigers naar het vliegveld en vice versa. Meer dan een half uur wachten voor het busje zich in beweging zet of op de ophaalplek aankomt is wel een beetje lang. Komt de sfeer bij de reizigers ook niet ten goede.
  5. Zorg voor een beetje vriendelijk personeel. Ik verwacht niet veel, maar minimaal de fatsoensnormen van een gevangenisbewaarder. Zelfs die norm haalt uw personeel waar ik mee kennis heb gemaakt niet.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 8. Reply
  Patrick Poels juni 20, 2017 at 5:51 pm
  0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  MAFIA

  + PROS: Niets
  - CONS: Mafia bende. Met 40 in een gesloten bus voor 1 uur na 40 min ingaan de halte gewacht te hebben. Zeer grof onvriendelijk personeel. Gelukkig waren er geen echt oudere mensen of babies in de bus.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 9. Reply
  Sabine juli 27, 2017 at 8:20 pm
  1
  Locatie
  20
  Prijzen
  20
  Afstand
  20

  LET OP: Lokvogelpraktijken

  + PROS: Niets
  - CONS: geen mogelijkheid om te bellen, antwoord apparaat Lokvogelpraktijken LET OP !!!! Bij de reservatie betaald men het volledige bedrag en ontvangt een bevestiging via e-mail (pdf). Bij de aankomst wordt de QR code gescand. Bij het scannen wordt aangegeven dat er nog een bedrag (bv. 35 EUR ) open staan. Het personeel ter plaatse kan u niet verder helpen en beweert dat zij in principe niets met het bedrijf "Quick parking" te maken hebben en u het best een email stuurt naar het bedrijf zelf of anders het bedrag moet betalen. Wij hebben nadien de email nog eens bekeken en "quick parking" stuurt via pdf de correcte bevestiging maar als men de "online - link" in dezelfde email (!!!) open doet, is de prijs plots 35 EUR hoger. Wij hebben ons absoluut geweigerd het verhoogde tarief te betalen!!! Wij hebben in het verleden de "budget - parking" van de luchthaven zelf gebruikt - shuttle bus + duidelijke en even goedkope prijzen.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

2 × een =