Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem is een redelijk nieuwe aanbieder van parking in Zaventem. De website is zeer overzichtelijk, de prijzen zijn concurrerend. De speerpunten van Sky Parking Zaventem Brussel zijn kwaliteit, snelheid en veiligheid.
Uw auto staat bewaakt en u bent binnen vijf minuten bij de terminal. Ook is het mogelijk om de auto overdekt te parkeren.

www.skyparkingzaventem.be

Werkwijze

Sky Parking Zaventem werkt met het shuttle parking principe. U rijdt met eigen vervoer naar de parking van Sky Parking. Met een luxe shuttle bus rijdt men u naar de terminal.
Terug reis is bijna identiek. Zodra u geland bent neemt u contact op met Sky Parking Brussel. Zij zullen zorgen dat u opgehaald wordt en vervoerd wordt naar het terrein van Sky Parking.

Annuleren kan tot 1 uur voor vertrek! Neem telefonisch contact op met  +32 2 720 44 10 of via de mail. Annuleert u later? Dan dient u het bedrag te voldoen.

Tarieven

De tarieven van Sky Parking zijn gunstig! Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie over de tarieven. Bezoek de website van Sky Parking om altijd de actuele tarieven te zien.
Behalve parking kunt u bij deze aanbieder ook terecht voor het reinigen van uw auto. Ook deze tarieven zijn hier in te zien.
Betalen kan met uw kredietkaart of contant bij aankomst bij Sky Parking Zaventem.

Locatie

De locatie is gunstig! Binnen enkele minuten wordt u via de luxe shuttle bus bij de juiste terminal gebracht.

Ervaringen

Wij hebben nog geen negatieve ervaringen ontvangen over deze aanbieder. Heeft u geparkeerd bij deze aanbieder? Laat dan uw ervaring achter. Dankzij uw review kunnen wij heel veel klanten helpen want wij houden bij hoe betrouwbaar een aanbieder is via ons vergelijk systeem.

Contact
De contact gegevens van Sky Parking Zaventem vindt u hieronder:

Phone Adres E-mail
+32 2 751 65 00 – +32 476 53 24 03 Schaarbeeklei 215, 1800 Vilvoorde info@skyparkingzaventem.be
4 Total Score

7Editor's score
Locatie
7
Prijzen
7
Afstand
7
1User's score
Locatie
1
Prijzen
1
Afstand
1
Add your review  |  Read reviews and comments

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Lathouwers november 4, 2016 at 9:04 pm

  Vlotte shuttledienst, vriendelijke en behulpzame chauffeurs, propere garage om je auto met een gerust gevoel te laten parkeren. Keer zeker tevreden terug! Oktober 2016

 2. Reply
  Charlotte Pluvier december 11, 2016 at 7:34 pm
  0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Nooit doen!!! 2u moeten wachten op de luchthaven. Telefonisch onbereikbaar. Onbeleefd en niet Nederlandstalig. Echt nooit meer!!!

  Helpful(1) Unhelpful(2)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

19 − dertien =