Flyparking

Bij Flyparking kunt u kiezen uit shuttle en valet parkeren.

Werkwijze Flyparking

U parkeert de auto in een parkeergarage die voorzien is van camera’s.  Uw auto staat hier veilig voor weersomstandigheden. U kunt de autosleutels meenemen, maar indien u deze liever achterlaat bij Flyparking is dit ook mogelijk. Deze worden dan bewaard in een kluis.

Shuttle en valet parking

Een gratis shuttlebus brengt u naar het vliegveld toe en staat weer voor u klaar bij terugkomst. Kiest u voor valet parkeren? Dan rijdt u met de auto naar het vliegveld toe, waar een chauffeur op u staat te wachten. Deze zal de auto veilig parkeren in de overdekte garage. Uw auto kan bij terugkomst weer helemaal schoon klaarstaan. Er is namelijk keuze uit diverse waspakketten variërend van 10 euro tot 158 euro. Daarnaast is er een wachtruimte en kunt u gebruik maken van een toilet.

Ervaringen en reviews Flyparking

Heeft u geparkeerd bij deze aanbieder? Dan vernemen wij graag uw reactie en review.

Contact gegevens en adres Flyparking

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

4.2 Total Score

7.3Editor's score
Locatie
7.5
Prijzen
7
Afstand
7.5
1.1User's score
Locatie
1.1
Prijzen
1.3
Afstand
1.1
Add your review  |  Read reviews and comments

11 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Hele slechte organisatie. Totale chaos onder het personeel welke dit uiten op hun klanten. Totaal onvindbaar en hierdoor bijna onze vlucht gemist. Telefonisch word er alleen Frans gesproken en snel opgehangen kortom geen tijd voor de klant. Toen wij terug kwamen was het een en al drama :
  – Iemand wachtte al 2uur op zijn auto -> konden ze niet meer vinden
  – Iemand zijn auto kwam terug onder het stof en zaten aantal krassen op ook was hier 60km mee gereden
  – Iemand zijn auto deed het niet meer -> motorstoring werd niet geholpen

  Autosleutel liggen gewoon op de ruitenwissers dus iedereen kan ermee vandoor..

  Kortom kies dit bedrijf niet.

 2. Very bad experience, we stayed to wait 7 more passengers because obviously they want to save gas from trips. It was the first time and last!!!!!

 3. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Slecht Bedrijf

  Auto met deuken terug, gaan we regelen maar ze regelen niets,
  waardeloos bedrijf ze deugen gewoon niet,
  als er stront aan de knikker is gaan ze frans praten, geen tijd voor klanten,
  net als de zogenoemde Managing Director Adem Erdem Cetin deze Meneer stikt bijna in zijn eigen leugens spreekt een beetje Nederlands maar als het te warm onder de voeten word dan wordt het FransTaalig.
  reageert niet op zijn mobielenummer 0032465883860 telkens wegdrukken,
  Whatsapp wel kijken maar niet reageren IS GEWOON EEN BOEF !!!
  bij terug komt 1,5 uur wachten op de shuttle komst midden in de nacht met 2 kinderen !!!

  MENSEN GA NIET IN ZEE MET DIT MALAFIEDE BEDRIJF

  EN LAAT FLYPARKING LINKS LIGGEN ZE ZIJN JE AUTO EN DE GELD NIET WAARD !!!!!!!!!!!

  1x MAAR NOOIT MEER

  Helpful(9) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Ik kan helemaal niets goeds vertellen over dit bedrijf. Ik heb alleen maar slechte ervaringen. Ik had afgesproken op het vliegveld maar ik had geen duidelijk afspreekpunt te horen gekregen, alleen dat ik bij de vertrekhal opgewacht zou worden door een chauffeur. Nu waren we een half uur later dan gepland maar toen ik hen daarvan telefonisch op de hoogte stelde kreeg ik vervolgens alleen te horen dat dat goed was en kreeg nog steeds geen ander afspreekpunt te horen. Wij konden op een of andere manier niet bij de vertrekhal komen en we zijn toen een van de parkeerplaatsen (P1) ingereden. Na een telefoontje met een medewerker kregen we te horen dat we op P3 niveau 6 opgewacht zouden worden. We moesten vervolgens eerst weer betalen om de parkeerplaats (P1)uit te komen en reden vervolgens verkeerd de snelweg weer op. Dit kostte tijd (10 km omrijden) en we waren laat op P3 niveau 6. Wij in de stress natuurlijk omdat we een vliegtuig moesten halen. Wij zagen niemand en toen ik de medewerker weer opbelde was hij, tot het onbeleefde toe, heel kortaf met het verhaal dat de chauffeur al weg was omdat we te laat waren. We moesten 25 minuten wachten tot deze meneer terug was. Daar konden we onmogelijk op wachten en dus moesten we het verder zelf maar uitzoeken. (zijn woorden). Na terugkomst heb ik een mail gestuurd met de vraag of wij ons geld terug konden krijgen omdat ze tenslotte, wat mij betreft geen service verleend hadden. Echter, na een aantal e-mailtjes gestuurd te hebben zit ik nu nog steeds op antwoord te wachten. Het heeft mij het dubbele parkeertarrief gekost en ze zijn te laf om een antwoord te geven op mijn vragen. FLYPARKING NIET DOEN!

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  Vlucht gemist door dit waardeloze Fly Parking. Werkelijk zeer slechte organisatie. Ik adviseer iedereen om geen gebruikt te maken van dit “bedrijf”. Adres is wel te vinden maar onduidelijk waar je moet parkeren. Niemand op het kantoortje aanwezig bij ontvangst. Telefonisch slecht bereikbaar. Bij telefonisch contact is de man zeer slecht te verstaan. Onduidelijk hoe lang je moet wachten. Veel boze klanten ter plaatse. Als gezegd: vlucht gemist en werkelijk het slechtste carpark bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. Onvoorstelbaar slecht.

  - CONS: Locatie onduidelijk aangegeven, niemand bij ontvangst aanwezig, telefonisch slecht bereikbaar, onduidelijk over wachttijd. Super slecht!
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. 0.65
  Locatie
  10
  Prijzen
  20
  Afstand
  10

  GééN eerlijke mensen!! En hun camera’s werken Niet in hun garage! De bagage word er in&uit gesmeten want het moet allemaal rap rap gaan dus ze hebben geen zorg voor hun lading noch voor hun passagiers want ze rijden als gekken van&naar de luchthaven,ze zijn totaal niet voorzichtig en trekken zich NIETS aan van de verkeersreglementen! Als je iets vergeten of verloren bent in hun voertuig doen ze géén moeite om te helpen om het terug te vinden of geven! Oké ja het is goedkoop maar dat is eraan te merken dus speel op veilig en geef een beetje meer geld uit om dichter bij de luchthaven te parkeren die mss wel iets duurder is maar veiliger zowel voor uw auto als Uzelf!!! Dus samen gevat Oneerlijk&Onveilig!!

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 7. ONBESCHOFTE ZAAK!
  Paar uur voor mijn vlucht krijg ik een mail, dat de parking helaas vol is!
  Rampzalig dit! Hoe moet ik op dat moment een andere parking vinden?!
  En dat nog rond 18:00, dus einde werkdag!
  Ik kan het nog steeds niet laten bezinken! Ik ben zo pissig geworden.
  Heb ik ze gebeld om te vragen hoe dit kan gebeuren, hoe zit verkeerd ingepland hebben. Wordt de telefoon plotseling opgehangen terwijl ik nog in gesprek ben!!
  Vreselijk dit!

 8. 0.5
  Locatie
  10
  Prijzen
  10
  Afstand
  10

  ZEER SLECHTE ERVARINGEN MET SKYPARKING.
  1. BIJ AANKOMST KRIJG JE NA VEEL BELLEN TE HOREN DAT PARKING VOL ZIT,DUS ANDERE LOCATIE MOEST HEBBEN,NIET OVERDEKT WAT IK GEBOEKT HEB.
  2. ONBESCHOFT FIGUUR,BUS DIE GEEN BUS GENOEMD MAG WORDEN,RAAM KON NIET DICHT 5 UUR SMORGENS OP DE SNELWEG,LEKKER KOUD DUS.
  3.BIJ AANKOMST 1 UUR MOETEN WACHTEN OP BUSJE,HET WAS DRUK EN ER WAREN FILES ZEI MEN,IK HEB GEEN ENKELE GEZIEN HOOR.KORTOM,NOOOOOOOOOOIT MET SKYPARKING IN ZEE GAAN,ER KLOPT HELEMAAL NIETS VAN HUN,,,BAH,WAT EEN AFZETTERS ZIJN DIT…

  + PROS: NONE
  - CONS: ALLES
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 9. 1
  Locatie
  20
  Prijzen
  20
  Afstand
  20

  NOOOIT boeken bij FLY parking. Eens een nooit meer. Het begon ermee dat er geen gehoor was toen wij met de auto aankwamen. er stonden op het recerveringsformulier meerdere telefoonnummers maar een aantal bestonden niet eens toen wij contact zochten om naar binnen te gaan. Het enige telefoonnummer wat opnam drukte ons weg en zei dat we hem hiervoor niet moesten bellen maar zijn collega. Na een lange tijd wachten kwam er een shuttel busje aan wat de garage opendeed omdat hij er ook zelf in moest. Personeel was zeer onvriendelijk en uiteindelijk vertrokken we in een erg gammel busje naar het vliegveld. Met voor ons de vraag treffen wij onze goede auto wel aan als we terugkomen? Wij lieten hem niet met een goed gevoel achter.
  Er werd gezegd dat je telefonisch contact moetst zoeken een kwartier voor je opgepikt wilde worden op de terugreis. Dit hebben wij keurig gedaan maar hebben vervolgens nog eens 3 kwartier extra moeten wachten buiten. Tot er nog steeds geen busje van Fly parking te zien was. alle andere aanbieders waren 2 a 3 x voorbij gekomen behalve FLY parking. Uiteindelijk opgepikt door een ander bedrijf maar naar ons idee is het allemaal 1 pot nat. fly parking, sky parking etc.
  bij aankomst stond gelukkig de auto er nog maar dit is de eerste en laatste keer dat wij hierbij geboekt hebben. Het was veel te schimmig allemaal.

  volgede keer toch gewoon quick parking met betere service.

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 10. Bizar slechte ervaring met Flyparking (of Times-parking)!! Weliswaar vooraf geboekt via een netjes uitziende website en vooraf betaald, maar bij aankomst op de Vilvoordselaan 78 begon de ellende; geen van de 3 telefoonnummers werd beantwoord. Sommige nummers bleken zelfs niet actief te zijn. De mooie balie van de website-foto bleek op deze locatie helemaal niet aanwezig te zijn, net zo min als enige medewerker. Na 20 minuten buiten te blijven bellen kreeg ik dan op een gegeven moment een slecht Nederlandstalig sprekende Fransman aan de lijn. Twintig minuten daarna kwam er dan toch eindelijk een gammel busje aan van Times parking met een chauffeur waar je met handen en voeten mee moest proberen te communiceren. Bij de luchthaven kreeg ik een nieuw telefoonnummer wat ik bij terugkomst na de reis moest bellen. Zo gezegd zo gedaan; na enkele keren bellen kreeg ik dan toch weer een onverstaanbare man aan de lijn. Een nóg gammeler busje van Times parking kwam aan. Teveel passagiers stonden klaar; dus veel klanten waren boos alhoewel dit weinig indruk maakte op onze chauffeur. Die drukte de diverse inkomende klant-telefoontjes tijdens het rijden net zo makkelijk weg. Stress, stress, stress, waren zijn woorden. Geen enkele administratie of controle van passagiers-lijsten word bijgehouden. Men rijdt gewoon met een paar afgeschreven busjes constant op en neer tussen de verschillende Flyparking-loctaties en Zaventem en neemt mensen mee die daar dan staan. Conditie van de bus: ruitenwissers kapot, raam kon niet open en de schuifdeur kon niet dicht vanwege een meter loshangend rubber. Reed ook nog eens onverantwoord hard (ruim 100 waar je 70 mocht) met een overvolle bezetting. Heel blij dat we achteraf gezien onze auto-sleutels niet hebben afgegeven. Zeer, zeer slecht en malafide organisatie waarbij ik me afvraag waarom Luchthaven Zaventem hier niets tegen doet. Slechte reclame voor het vliegveld waarbij er zeker talloze mensen gedupeerd worden en hun vlucht missen of tenminste een hele slechte start of einde van hun reis krijgen.

 11. Eens maar nooit meer!

  De auto moest ik achterlaten op het dak. De sleutel wilden ze ook hebben en ik kreeg hier geen reçu van.
Daarna moesten we drie kwartier wachten tot we aan de beurt waren om met het busje naar de luchthaven te vertrekken. We moesten ons daarna erg haasten om onze vlucht niet te missen.

  Na onze terugkomst op Brussel gebeld met het opgegeven nummer. We werden in gebrekkig Nederlands te woord gestaan.
  Na een half uur nog geen busje. Meerdere keren gebeld, maar of er werd niet opgenomen, er werd overgeschakeld op Frans of de muziek werd hard opgezet. Na samen met mijn jonge kinderen twee uur in de hitte gewacht te hebben we op eigen kosten een taxi genomen naar de parking. De taxi kon zo doorrijden naar het dak van de parking en er was niemand om ons te ontvangen. Van een bewaakte parking is dus totaal geen sprake.
  Uiteindelijk heb ik iemand gevonden op de tweede verdieping. Ik heb mijn beklag gedaan bij de balie.
Mij werd simpelweg verteld dat ik met een busje van Times parking mee had moeten gaan.
Pas na 2,5 uur na aankomst bij de rendez-vous konden wij huiswaarts vertrekken.

  Conclusie is dat Fly parking, of Times parking een grote boevenbende is. Je auto staat absoluut niet veilig en je moet maar zien hoe je weer thuiskomt.

Leave a reply

Your total score

een × 1 =