skip to Main Content

Belangrijke informatie QuickParking

  • Reistijd
  • Capaciteit
  • Betaalwijze
  • Soort parking
  • Sleutels
  • Extra opties
  • Mindervalide
  • Annuleren

Parking informatie QuickParking  

Quick Parking Zaventem bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U kunt gratis gebruik maken van de shuttle service die u naar het vliegveld brengt. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt, dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bekijk hier de website.

Ervaringen Quick Parking Zaventem

Klanten die gebruik hebben gemaakt van Quick ParkingZaventem zijn over het algemeen erg positief. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van Quick Parking Zaventem om te reserveren! Heeft u ervaringen met parkeren bij Quick Parking Zaventem? Laat dan hieronder uw ervaringen, reviews en beoordelingen achter!

Contact met Quick Parking Zaventem

Heeft u een vraag voor QuickParking zaventem? Bekijk hieronder de contact gegevens.

Adresgegevens

Parking Zaventem
Budasteenweg 42
1830 Machelen

Telefoonnummer: 02/4003903
E-mail: info@parkingzaventem.be
Telefoonnummer: +32 (0)2 400 39 03

Quick Parking Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier QuickParking

Please rate this

Ja Nee

Rating Entries

Beoordeling: Probeer al een maand kontakt met hun op te nemen dmv e-mail omdat mijn buitenlandse reis geanulleerd is ivm corona.
Ik heb voor eind juli voor 3,5 wkn gereserveerd en betaald.
Ik probeer mijn geld terug te krijgen, geen antwoord en de telefoon nemen ze ook niet op.
Krijg een standaard e-mail bericht terug dat door de corona problemen ze ook niks kunnen doen.
Aso dieven.

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


Geen.

Beoordeling: Betaalautomaat aan parking werkte niet.Lang moeten wachten deze keer.

2.5/5

3/5

2/5

4/5

1/5

Ja


4 dagen

Beoordeling: WAARDELOOS 3 parkings gezien code ingevoerd code oke wrong parking, tijd tikt door, heb dus maar geparkeerd op t vliegveld zelf, iets duurder maar wel mijn vlucht gehaald. t mooie is ze willen ook nog geld hebben voor hun WAARDELOZE beloftes

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


GEEN T ADRES OP MIJN RESERVERING BESTAAT NIET EENS

Beoordeling: Super ervaring

4.3/5

5/5

4/5

4/5

5/5

Ja


5

Beoordeling: Nooit meer! Alle commentaar die u leest van andere mensen klopt!
Parking heel rommelig en niet verlicht. Afgedankte, vieze bussen van de Lijn. Deur sluit niet, deur ging open terwijl de bus aan 80km/uur reed. Buschauffeur kon nauwelijks met bus rijden. Reed tegen een betonnen blok met lekke band als gevolg. Overgestapt op een andere, nog viezere bus. Bij de terugkeer gingen slagbomen niet open. Geen personeel aanwezig om te helpen. Uiteindelijk opgelost na klantendienst gebeld te hebben (15 min bandje alvorens iemand te kunnen bereiken).
Alles heel amateuristisch. Quick parking verdient op deze manier heel gemakkelijk geld!

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


4 dagen

Beoordeling: Heel slechte ervaring. Van heen en terugreis 1 uur moeten wachten op de bus. In halte stonden kinderen die erg koud hadden. Klantenservice gebeld alsnog bus zou na 10 min komen, uiteindelijk na 20 min gekomen. In totaal 1 uur gewacht op de bus

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


1 dag

Beoordeling: 40 minuten wachten op transfer. 1 tot 5 minuten van terminal bleken er 20 te zijn. Is helemaal tegen Vilvoorde. Slechte service. Geen aanrader. Voor mij nooit meer.

2/5

3/5

2/5

1/5

1/5

Nee


5

Beoordeling: Wij zijn altijd heel tevreden geweest over Quickparking,maar deze week niet heel erg,in juli stonden wij er een week en hebben 30 eu betaald,en de service per telefoon was perfect,maar vorige week hebben wij terug geboekt voor een wek en moesten we 69 eu betalen??5x proberen telefoneren maar altijd een bandje zelfs tot 30 minuten terwijl het bandje zei de wachttijd is 1 minuut !!?? 4 mails gedaan nog voor vertrek,nooit antwoord gekregen.Wat gebeurd er bij Quickparking????wij waren steeds zo tevreden.En dit was de eerste keer dat de bus volledig werd volgepropt,zelfs de valiezen werden tot aan de deur gepropt langs buiten,we stonden achteraan en moest er iets gebeuren kan niemand de bus uit want er was een muur van valiezen 4 hoog.?? dit was echt niet verantwoord,onze terugrit was beter.Volgende maand willen we terug boeken maar beginnen te twijfelen aan de service,prijs en veiligheid.

3.2/5

3/5

3/5

4/5

3/5

Ja


1 week

Beoordeling: Hun voucher werkte niet, de shuttlebus was zeer onveilig : chauffeur kon deuren niet openen/sluiten, had hulp nodig van de passagiers om te weten of ze toe waren, sprak amper Frans en geen enkele andere taal, reed op betonnen afsluiting, reed verkeerd en reed dan maar achteruit op een drukke weg, …. We geraakten de parking niet af wegens een niet werkende voucher (bij merendeel van de mensen zo) maar werden niet echt geholpen ondanks feit dat de terugrit van Zaventem naar de parking 90 minuten (u leest het goed!) heeft geduurd. De dag na thuiskomst kregen we de correcte voucher in de mailbox. Op mails, reclamatie, … wordt totaal niet gereageerd.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


1 week

Beoordeling: Absurdistan in belgie
Woensdagavond geland , 1 uur wachten op shuttelbus, 150 wachtende mensen op 1 bus duwen , lukt niet , bus deur defect chauffeur tegen de berm gereden van de terminal , met ze allen gevecht voor op de andere bus te geraken, parking niet verlicht eivol en een service die je kan verwachten in het hol van pluto.
Laatste keer geweest!
Mensen niet doen!

1.8/5

1/5

1/5

3/5

1/5

Nee


6

Load More

€23

2.2/5 (31 reviews)

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

2/5
2.1/5
2.2/5
1.8/5

83.9% (31)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis

Quick Parking Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Voor valetparking betaal je eenmalig €39.50

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)