skip to Main Content

Belangrijke informatie QuickParking

  • Reistijd
  • Capaciteit
  • Betaalwijze
  • Soort parking
  • Sleutels
  • Extra opties
  • Mindervalide
  • Annuleren

Parking informatie QuickParking  

Quick Parking Zaventem bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U kunt gratis gebruik maken van de shuttle service die u naar het vliegveld brengt. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt, dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bekijk hier de website.

Ervaringen Quick Parking Zaventem

Klanten die gebruik hebben gemaakt van Quick ParkingZaventem zijn over het algemeen erg positief. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van Quick Parking Zaventem om te reserveren! Heeft u ervaringen met parkeren bij Quick Parking Zaventem? Laat dan hieronder uw ervaringen, reviews en beoordelingen achter!

Contact met Quick Parking Zaventem

Heeft u een vraag voor QuickParking zaventem? Bekijk hieronder de contact gegevens.

Adresgegevens

Parking Zaventem
Budasteenweg 42
1830 Machelen

Telefoonnummer: 02/4003903
E-mail: info@parkingzaventem.be
Telefoonnummer: +32 (0)2 400 39 03

Quick Parking Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier QuickParking

Please rate this

Ja Nee

Rating Entries

Beoordeling: wij hadden gereserveerd voor vertrek om 06.00 u
we hebben moeten wachten tot 06.30 u vooraleer er een bus ons kwam ophalen.
telefoneren naar de 2 telefoonnummers die 24/7 beschikbaar zouden zijn gaf antwoord:Klantendienst open vanaf 08.00 u.
Uiteindelijk is er dan na lang wachten een bus van de andere parking (Buda) ons komen ophalen.
Gelukkig hebben we onze vlucht nog kunnen halen!

2.5/5

1/5

4/5

3/5

1/5

Nee


12 dagen

Beoordeling: Gekkenwerk!
Bij online boeking lijkt dit veelbelovend in werkelijkheid blijkt dit valse reclame!
1) barelen werken nauwelijks, we waren niet de enige die de parking niet op konden rijden! Op de telnr die uithangt voor problemen is niemand bereikbaar. We hebben 20min. moeten wachten vooraleer we konden oprijden.
2) door “cowboy’s” in camionetten werden we naar een parkeerplaats helemaal achteraan het immens grote terrein begeleid.
3) bij onze terugkomst (‘s nachts) hebben we 40 min op de shuttle bus moeten wachten!
4) de boertige chauffeur gaf nauwelijks info ivm de parkings (zijn verschillende adressen en parkingzones)
5) na een half uur rijden op een volgepropte bus werden we vooraan aan onze parkeerzone afgezet en aan ons lot overgelaten! We hebben nog 20 min. op een akelig pikdonker terrein achter onze auto moeten zoeken. Van “bewaking” of veiligheid was geen sprake.
NOOIT MEER! Dit is een onprofessioneel bende-boeltje dat elke parkeerder zwaar in ‘t zak zet!
wij betalen volgende keer met veel plezier een paar Euro’s meer.

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


8 dagen en een nachtuurtje dat je moet bijbetalen!

Beoordeling: Its a shame for a copany like Tui.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


8

Beoordeling: Het enige voordeel is dat deze parking niet duur is. Maar het laat aan duidelijkheid te wensen over. We hebben er een uur over gedaan om bij terugkomst op Zavetem op de parkeerplaats te komen. Het duurde bijna drie kwartier voordat er een bus kwam, deze werd helemaal volgepropt. Vervolgens was niet duidelijk welke locatie we uit moesten stappen. Volgende keer geen Quick Parking meer!

2.5/5

3/5

3/5

2/5

1/5

Nee


6 dagen

Beoordeling: We hebben afgelopen vrijdag 3 mei echt heel lang moeten wachten voordat we opgehaald werden van de luchthaven. We stonden met meerdere mensen te wachten op de bus van Quick parking. Omdat het zo lang duurde hebben diverse mensen gebeld naar het noodnummer. Ook wij hebben dit gedaan maar helaas was dit nummer niet in gebruik. Daarna werden we met heel veel mensen in een bus gepropt toen de bus eindelijk kwam naar 45 minuten wachten. In het verleden vaker gebruik gemaakt van deze parking met veel betere ervaringen. Voor de volgende keer gaan we opzoek naar een andere parkeerplaats.

1.8/5

1/5

2/5

2/5

1/5

Nee


7

Beoordeling: Goede, snelle en vriendelijke service

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


Beoordeling: Nooit meer…

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Eerste en laatste keer!

Shuttle rijdt veels te weinig, telefonisch slecht bereikbaar. Prijs scheelt ook niet veel met parking of vliegveld dus voor het verschil ben je snel weg..

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Ik geef nu 1 ster omdat 0 niet mogelijk is. Het enige voordeel is dat het (bij boeking) goedkoop is, maar goedkoop betekent in dit geval duurkoop. De slechtste ervaring:
– Toen we opgehaald moesten worden bij de luchthaven, was er geen shuttlebus. Je moet een nummer bellen als je door de douane belt, maar dat is alleen een bandje waarop gezegd wordt dat er zsm iemand aankomt. Er is buiten kantoortijden niemand bereikbaar. Dat is niet echt fijn als je na een vlucht midden in de nacht in de koude staat te wachten, maar hopend dat er ook echt een busje gaat komen. Er stonden andere mensen nog langer te wachten dan ons, dus na bijna een half uur wachten hebben we de hoop opgegeven en hebben we een taxi genomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de vakantie afsloten met een behoorlijke extra kost.
Toen we aankwamen op de parking, was er niemand te bekennen. We konden er gewoon oplopen en afrijden. Het is dus helemaal geen bewaakte parking, zoals gepretendeerd wordt. Het zoeken van de auto was een extra uitdaging, er was helemaal geen verlichting…

Daarnaast nog enkele behoorlijke minpunten:
– Het adres aan de Woluwelaan dat doorgegeven wordt, blijkt niet te bestaan in navigatiesystemen. Meerdere mensen stonden daardoor aan het verkeerde adres.
– Bij het afzetten van de auto moesten we nog betalen. De medewerker (die vanuit een busje werkte, we noemen het maar een mobiel kantoor) had geen wisselgeld. Heel vreemd…
– Het vervoer naar de luchthaven was geen 5 minuten, zoals aangegeven, maar zeker 15 minuten (na vertrek bij de parkeerplaats, dus als de bus vol zit…)
– Het parkeerterrein werd zo vol mogelijk gezet, waardoor er heel krap geparkeerd moest worden. De kans op schade bij in- en uitrijden is aanwezig.
– Ik heb de dag voor vertrek een wijzigingsmail gestuurd, we kwamen met een andere auto dus ik heb het kenteken gewijzigd. Hier heb ik nooit een antwoord op gehad, er is geen nieuwe bevestiging gestuurd en het is ook niet gecontroleerd bij aankomst.

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Super slechte service. Eerst waren we op het verkeerde parkeerterrein en bij het andere terrein was het super druk en moesten we lang wachten op vervoer naar de luchthaven. Bij terugkomst werden we snachts op een volledig donker terrein afgezet. We hebben meer dan eeen half uur moeten zoeken naar de auto en met ons vele anderen. Wat een vreselijk puinzooi!!

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Load More

€24

2.3/5 (21 reviews)
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

2/5
2.2/5
2.2/5
2/5
83.3% (21)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis

Quick Parking Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Voor valetparking betaal je eenmalig €39.50

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)