skip to Main Content

Belangrijke informatie QuickParking

  • Reistijd
  • Capaciteit
  • Betaalwijze
  • Soort parking
  • Sleutels
  • Extra opties
  • Mindervalide
  • Annuleren

Parking informatie QuickParking  

Quick Parking Zaventem bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U kunt gratis gebruik maken van de shuttle service die u naar het vliegveld brengt. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt, dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bekijk hier de website.

Ervaringen Quick Parking Zaventem

Klanten die gebruik hebben gemaakt van Quick ParkingZaventem zijn over het algemeen erg positief. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van Quick Parking Zaventem om te reserveren! Heeft u ervaringen met parkeren bij Quick Parking Zaventem? Laat dan hieronder uw ervaringen, reviews en beoordelingen achter!

Contact met Quick Parking Zaventem

Heeft u een vraag voor QuickParking zaventem? Bekijk hieronder de contact gegevens.

Adresgegevens

Parking Zaventem
Budasteenweg 42
1830 Machelen

Telefoonnummer: 02/4003903
E-mail: info@parkingzaventem.be
Telefoonnummer: +32 (0)2 400 39 03

Quick Parking Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier QuickParking

Please rate this

Ja Nee

Rating Entries

Beoordeling: 40 minuten wachten op transfer. 1 tot 5 minuten van terminal bleken er 20 te zijn. Is helemaal tegen Vilvoorde. Slechte service. Geen aanrader. Voor mij nooit meer.

2/5

3/5

2/5

1/5

1/5

Nee


5

Beoordeling: Wij zijn altijd heel tevreden geweest over Quickparking,maar deze week niet heel erg,in juli stonden wij er een week en hebben 30 eu betaald,en de service per telefoon was perfect,maar vorige week hebben wij terug geboekt voor een wek en moesten we 69 eu betalen??5x proberen telefoneren maar altijd een bandje zelfs tot 30 minuten terwijl het bandje zei de wachttijd is 1 minuut !!?? 4 mails gedaan nog voor vertrek,nooit antwoord gekregen.Wat gebeurd er bij Quickparking????wij waren steeds zo tevreden.En dit was de eerste keer dat de bus volledig werd volgepropt,zelfs de valiezen werden tot aan de deur gepropt langs buiten,we stonden achteraan en moest er iets gebeuren kan niemand de bus uit want er was een muur van valiezen 4 hoog.?? dit was echt niet verantwoord,onze terugrit was beter.Volgende maand willen we terug boeken maar beginnen te twijfelen aan de service,prijs en veiligheid.

3.2/5

3/5

3/5

4/5

3/5

Ja


1 week

Beoordeling: Hun voucher werkte niet, de shuttlebus was zeer onveilig : chauffeur kon deuren niet openen/sluiten, had hulp nodig van de passagiers om te weten of ze toe waren, sprak amper Frans en geen enkele andere taal, reed op betonnen afsluiting, reed verkeerd en reed dan maar achteruit op een drukke weg, …. We geraakten de parking niet af wegens een niet werkende voucher (bij merendeel van de mensen zo) maar werden niet echt geholpen ondanks feit dat de terugrit van Zaventem naar de parking 90 minuten (u leest het goed!) heeft geduurd. De dag na thuiskomst kregen we de correcte voucher in de mailbox. Op mails, reclamatie, … wordt totaal niet gereageerd.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


1 week

Beoordeling: Absurdistan in belgie
Woensdagavond geland , 1 uur wachten op shuttelbus, 150 wachtende mensen op 1 bus duwen , lukt niet , bus deur defect chauffeur tegen de berm gereden van de terminal , met ze allen gevecht voor op de andere bus te geraken, parking niet verlicht eivol en een service die je kan verwachten in het hol van pluto.
Laatste keer geweest!
Mensen niet doen!

1.8/5

1/5

1/5

3/5

1/5

Nee


6

Beoordeling: wij hadden gereserveerd voor vertrek om 06.00 u
we hebben moeten wachten tot 06.30 u vooraleer er een bus ons kwam ophalen.
telefoneren naar de 2 telefoonnummers die 24/7 beschikbaar zouden zijn gaf antwoord:Klantendienst open vanaf 08.00 u.
Uiteindelijk is er dan na lang wachten een bus van de andere parking (Buda) ons komen ophalen.
Gelukkig hebben we onze vlucht nog kunnen halen!

2.5/5

1/5

4/5

3/5

1/5

Nee


12 dagen

Beoordeling: Gekkenwerk!
Bij online boeking lijkt dit veelbelovend in werkelijkheid blijkt dit valse reclame!
1) barelen werken nauwelijks, we waren niet de enige die de parking niet op konden rijden! Op de telnr die uithangt voor problemen is niemand bereikbaar. We hebben 20min. moeten wachten vooraleer we konden oprijden.
2) door “cowboy’s” in camionetten werden we naar een parkeerplaats helemaal achteraan het immens grote terrein begeleid.
3) bij onze terugkomst (‘s nachts) hebben we 40 min op de shuttle bus moeten wachten!
4) de boertige chauffeur gaf nauwelijks info ivm de parkings (zijn verschillende adressen en parkingzones)
5) na een half uur rijden op een volgepropte bus werden we vooraan aan onze parkeerzone afgezet en aan ons lot overgelaten! We hebben nog 20 min. op een akelig pikdonker terrein achter onze auto moeten zoeken. Van “bewaking” of veiligheid was geen sprake.
NOOIT MEER! Dit is een onprofessioneel bende-boeltje dat elke parkeerder zwaar in ‘t zak zet!
wij betalen volgende keer met veel plezier een paar Euro’s meer.

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


8 dagen en een nachtuurtje dat je moet bijbetalen!

Beoordeling: Its a shame for a copany like Tui.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


8

Beoordeling: Het enige voordeel is dat deze parking niet duur is. Maar het laat aan duidelijkheid te wensen over. We hebben er een uur over gedaan om bij terugkomst op Zavetem op de parkeerplaats te komen. Het duurde bijna drie kwartier voordat er een bus kwam, deze werd helemaal volgepropt. Vervolgens was niet duidelijk welke locatie we uit moesten stappen. Volgende keer geen Quick Parking meer!

2.5/5

3/5

3/5

2/5

1/5

Nee


6 dagen

Beoordeling: We hebben afgelopen vrijdag 3 mei echt heel lang moeten wachten voordat we opgehaald werden van de luchthaven. We stonden met meerdere mensen te wachten op de bus van Quick parking. Omdat het zo lang duurde hebben diverse mensen gebeld naar het noodnummer. Ook wij hebben dit gedaan maar helaas was dit nummer niet in gebruik. Daarna werden we met heel veel mensen in een bus gepropt toen de bus eindelijk kwam naar 45 minuten wachten. In het verleden vaker gebruik gemaakt van deze parking met veel betere ervaringen. Voor de volgende keer gaan we opzoek naar een andere parkeerplaats.

1.8/5

1/5

2/5

2/5

1/5

Nee


7

Beoordeling: Goede, snelle en vriendelijke service

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


Load More

€24

2.3/5 (25 reviews)
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

2/5
2.2/5
2.2/5
1.9/5
84% (25)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis

Quick Parking Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Voor valetparking betaal je eenmalig €39.50

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)