skip to Main Content

€14

2.4/5 (18 votes)

Belangrijke informatie QuickParking

  • Reistijd tot terminal Schiphol
  • Betaalwijze
  • Capaciteit
  • Soort parking
  • Extra opties

Parking informatie QuickParking  

Quick Parking Zaventem bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U kunt gratis gebruik maken van de shuttle service die u naar het vliegveld brengt. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt, dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bekijk hier de website.

Ervaringen Quick Parking Zaventem

Klanten die gebruik hebben gemaakt van Quick ParkingZaventem zijn over het algemeen erg positief. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van Quick Parking Zaventem om te reserveren! Heeft u ervaringen met parkeren bij Quick Parking Zaventem? Laat dan hieronder uw ervaringen, reviews en beoordelingen achter!

Contact met Quick Parking Zaventem

Heeft u een vraag voor QuickParking zaventem? Bekijk hieronder de contact gegevens.

Adresgegevens

Parking Zaventem
Budasteenweg 42
1830 Machelen

Telefoonnummer: 02/4003903
E-mail: info@parkingzaventem.be
Telefoonnummer: +32 (0)2 400 39 03

Gerelateerde parkings

Quick Parking Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Rating Entries

Beoordeling: Goede, snelle en vriendelijke service

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


Beoordeling: Een paar verbetertips:
1. ZOrg dat het adres op de reservering ook klopt
2. Zorg voor bordje op het verkeerde adres als de reservering het verkeerde adres vermeld; spaart een klant ene half uur zoeken uit
3. Of zorg voor een telefoonnummer dat bemenst is. Dat betekent dat de telefoon gewoon wordt opgenomen als je op zoek bent naar het juiste adres.
4. Zorg voor een snelle afhandeling van reizigers naar het vliegveld en vice versa. Meer dan een half uur wachten voor het busje zich in beweging zet of op de ophaalplek aankomt is wel een beetje lang. Komt de sfeer bij de reizigers ook niet ten goede.
5. Zorg voor een beetje vriendelijk personeel. Ik verwacht niet veel, maar minimaal de fatsoensnormen van een gevangenisbewaarder. Zelfs die norm haalt uw personeel waar ik mee kennis heb gemaakt niet.

3/5

3/5

3/5

3/5

3/5

Ja


Beoordeling: Het enige voordeel is dat deze parking niet duur is. Maar het laat aan duidelijkheid te wensen over. We hebben er een uur over gedaan om bij terugkomst op Zavetem op de parkeerplaats te komen. Het duurde bijna drie kwartier voordat er een bus kwam, deze werd helemaal volgepropt. Vervolgens was niet duidelijk welke locatie we uit moesten stappen. Volgende keer geen Quick Parking meer!

2.5/5

3/5

3/5

2/5

1/5

Nee


6 dagen

Beoordeling: Blijf er weg tenzij je geen andere keuze hebt.

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Eerste en laatste keer!

Shuttle rijdt veels te weinig, telefonisch slecht bereikbaar. Prijs scheelt ook niet veel met parking of vliegveld dus voor het verschil ben je snel weg..

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Verlichting op parking, Een shutlebus is geen kleine lijnbus waar je een kwartier op moet wachten, daarna nog 15 minuten In de bus wachten tot ze overvol is (bagage,, passagiers, kinderen, alles dooreen, onverantwoord!) een 10 min rijden en daarna om 1 . s’nachts een 30 tal minuten ronddolen op een pikdonkere en blijkbaar onbewaakte parking zonder duidelijke aanduidingen om de auto te vinden

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Slowparking zou een correctere naam zijn voor Quickparking. Zowat alle informatie op hun website is verkeerd en misleidend.
De parking ligt niet waar die volgens hun website aangeduid is, maar wel op de Vilvoordelaan 122 in Machelen (de oude Renault-site tussen de spoorweg en de Woluwelaan). Je krijgt deze informatie pas nadat je geboekt hebt en het mag duidelijk zijn waarom ze hier graag vaag over blijven: Je bent niet op 5min aan de vertrekterminal zoals hun website beweert.
Het begint al met het oprijden van de parking, waar we in een lange rij moesten wachten tot er voldoende wagens waren om dan allemaal tezamen naar een afgelegen deel van de parking te rijden. Reken hiervoor zo’n 15min als er veel wagens binnenrijden, langer als je alleen bent.
Eens jouw wagen geparkeerd, kan je een kleine kilometer met jouw bagage naar de shuttlebus stappen. Staat er op hun website niet “Geen zin om met al uw bagage naar de vertrekhal te lopen”? Reken maar dat je bij Quickparking langer stapt dan voorzien.
De shuttlebus vertrekt niet zoals hun website laat uitschijnen voor elke klant afzonderlijk, maar wacht tot de bus vol is. Wij moesten uiteindelijk een half uur wachten eer er voldoende passagiers waren. De bus is een afdankertje, waar uitlaatgassen de bus binnendrongen en vlooien in de zetels zaten.
De bus volgt eerst de Woluwelaan, maar begint dan al gauw door de dorpskernen te zigzaggen. Tot aan de terminal reden ze 15min.
In totaal duurde het dus meer dan een uur van parking tot terminal, en niet de 5min die hun website belooft.
De terugtocht duurde helaas even lang (ze halen de klanten in ‘bulk’ op, dus je moet wachten tot er voldoende volk is vooraleer de bus vertrekt).
Hoewel wij online via hun website alles al betaald hadden, moesten wij (en de wagens voor en achter ons) nog 7,5 euro bij betalen bij het buitenrijden vooraleer de slagboom open ging. Mijn werkelijke parkeertijd viel nochtans perfect binnen de gereserveerde en betaalde tijd.

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Bovendien zou je volgens hun website met een verschil van 3 uur mogen aankomen of vertrekken, maar als je al moet bijbetalen voor wat je al betaald hebt, dan geloof ik van hun beloftes op hun website niets…

Beoordeling: Nooit meer…

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Super slechte service. Eerst waren we op het verkeerde parkeerterrein en bij het andere terrein was het super druk en moesten we lang wachten op vervoer naar de luchthaven. Bij terugkomst werden we snachts op een volledig donker terrein afgezet. We hebben meer dan eeen half uur moeten zoeken naar de auto en met ons vele anderen. Wat een vreselijk puinzooi!!

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: LET OP: Lokvogelpraktijken

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Load More

Please rate this

Ja Nee

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Beoordeling QuickParking

2.2/5 (18)
2.3/5 (18)
2.2/5 (18)
2.1/5 (18)

80.6% (18)
 

Google maps locatie QuickParking 

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis

Extra Toeslagen:

Voor valetparking betaal je eenmalig €39.50

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Back To Top
×Close search
Zoeken

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij QuickParking?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om QuickParking te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
  • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
  • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
  • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
  • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.