skip to Main Content

Belangrijke informatie SkyParking Zaventem

  • Reistijd
  • Capaciteit
  • Betaalwijze
  • Soort parking
  • Sleutels
  • Extra opties
  • Mindervalide
  • Annuleren

Parking informatie SkyParking Zaventem  

Wanneer u wil parkeren in de buurt van airport Zaventem dan kunt u terecht bij SkyParking.be. Deze parking biedt shuttle service als valet parking aan. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen wat u wil.

Bekijk hier de website.

Shuttle service

Met shuttle service parkeert u op het parkeerterrein van SkyParking.be en vanaf hier wordt u naar het vliegveld gereden door het shuttle busje waar u gratis van gebruik kunt maken.

Valet service

Kiest u voor valet parkeren dan rijdt u met uw eigen voertuig naar het vlielgveld van Zaventem en hier wordt u opgewacht door een chauffeur van SkyParking.be. Na het overdragen van uw auto kunt u zelf door naar de incheckbalie en zorgt de chauffeur dat uw auto op het terrein van skyParking geparkeerd wordt.

Diensten

Behalve voor parkeren kunt u bij SkyParking.be ook terrecht voor andere diensten zoals het wassen van de auto, van binnen en buiten met diverse waspakketten.

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 1 uur voor vertrek.

Reviews en ervaringen

Heeft u geparkeerd bij SkyParking.be dan vernemen wij graag uw review, ervaring of klacht. Zo helpen we andere reizigers de juiste parkeerkeuze te maken!

Contact met SkyParking.be? Via de website kunt u hen een berichtje sturen.

SkyParking.be Zaventem ervaringen, reviews en klachten

Review formulier SkyParking Zaventem

Please rate this

Ja Nee

Rating Entries

Beoordeling: 1 uur moeten wachten bij retour!!!

2/5

1/5

1/5

4/5

1/5

Nee


12 dagen

Beoordeling: DIEFSTAL UIT AUTO, We hadden geserveerd maar toen we aankwamen waren alle plaatsen bezet we konden alleen de sleutel achter laten en dan zouden zelf de auto parkeren, ze zetten je voor het blok want je hebt niet in korte tijd iets anders gevonden, bij terugkomst in een waardeloze shuttle bus bleek de auto grondig doorzocht en leeggehaald (adapters, kabels , Etc) je auto is daar niet veilig niet doen !!!!!!!

1.8/5

1/5

1/5

3/5

1/5

Nee


7 dagen

Beoordeling: Niet doen! Onprofessioneel, niet georganiseerd, super klant onvriendelijk en arrogant. Chauffeur zat met zijn gsm aan het stuur te smsen tijdens het vervoer. Parking staat overvol. Je kan er amper door! Hebben meer dan een half uur op shuttle moeten wachten bij terugkeer. We hebben nu al op veel shuttle parkings gestaan maar dit is de eerste keer dat we zo’n louche zaak beleven! Het is misschien niet duur maar daarvoor krijg je ook totaal niks!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


4

Beoordeling: Wat een bende. Als je niks om je auto geeft en zo goedkoop mogelijk wil parkeren is dit een optie. Als je enige service wil hebben dan boek je geen parkeerplek (mag eigenlijk niet eens een parkeerplek genoemd worden) bij SkyParking.
Het boeken is geen probleem. Op de website word je echter al misleid door de foto’s met parkeerplaats met belijning. In het echt is het een oud fabrieksterrein en worden de auto’s kriskras door elkaar gezet. Schade is nagenoeg gegarandeerd. Auto’s worden ook klem gezet. Dus als je onverhoopt vroeger naar huis moet dan staat je auto mogelijk ingesloten.
Chauffeur van de bus spreekt Frans. Op zich geen probleem maar is ook erg onvriendelijk.
Voor mij NOOIT meer SkyParking. Betaal iets meer en krijg heel veel beters.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


3 dagen

Beoordeling: Als je goedkoop wilt moet je dit doen. Maar dan staat je auto in een achterafbuurtje (wel goed te vinden) op een niet afgesloten terrein. Zit je opgepropt in een vies oud busje met je koffers op schoot. En hebben wij blijkbaar mazzel gehad dat we maar 20 minuten hoefden te wachten zowel heen als terug. En dat wil je niet midden in de nacht. Kies iets duurders!
p.s. En je kunt alleen contant betalen… Wat er ook op je voucher of internet staat.

3.4/5

3/5

2/5

4/5

4/5

Nee


7 dagen

Beoordeling: Vlotte shuttledienst, vriendelijke en behulpzame chauffeurs, propere garage om je auto met een gerust gevoel te laten parkeren. Keer zeker tevreden terug! Oktober 2016

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


Beoordeling: Nooit doen!!! 2u moeten wachten op de luchthaven. Telefonisch onbereikbaar. Onbeleefd en niet Nederlandstalig. Echt nooit meer!!!

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Don’t go here. Had to wait for 70 minutes without any revise afterwards.

2.3/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Unsafe parking (not locked), only french-speaking, unfriendly, made us wait for 45min (while telling us they would be there in 2 to 5 min max.), didn’t remember where our car was parked, more people in the shuttle than car seats (and safety belts), drivers girlfriend sleeping in the front passenger seat, girlfriend taking the wheel en route because driver had to pick up another vehicle, … worst service ever!

2.5/5

2/5

3/5

2/5

2/5

Nee


Beoordeling: Brengen geen probleem bij het terugkomen 2x moeten bellen om na een uur wachten opgepikt te worden door een onvriendelijke chauffeur en een busje dat meer op een werkbudje lijkt dan op een taxibusje ! Vraag me af of de parking gesloten wordt ? Poort stond open bij aankomst en bij vertrek ook .

3.2/5

3/5

3/5

3/5

4/5

Ja


Load More

€24

2.5/5 (17 reviews)
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

2.2/5
2.3/5
2.5/5
2.2/5
91.2% (17)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis, Budgetparkeerders

SkyParking.be Zaventem prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen op basis van shuttle parking, valet service kost extra

Extra Toeslagen: Toeslagen voor eventuele extra waspakketten

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)